Ex-fotbalist de Liga 1, cercetat, după ce ar fi trimis poze cu organele sexuale unei fete de 13 ani

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 22.10.2020 - 21:28
Ex-fotbalistul i-ar fi trimis copilei imagini cu organele sale sexuale. El îi era profesor. Sursa foto: Monitorul de Cluj

Fostul fotbalist Cristi Vasc, care a jucat în Liga 1, la Universitatea Craiova și FC Brașov, este cercetat de polițiști după ce i-ar fi trimis imagini cu organele sale sexuale unei eleve de 13 ani, căreia îi era profesor de sport.

SHARE

Cazul a ajuns în atenția autorităților abia după ce jurnaliștii de la publicația Monitorul de Cluj au întrebat Inspectoratul Județean de Poliție Maramureș ce măsuri iau în acest caz. Anterior, Inspectoratul Școlar Județean Maramureș a încercat mușamalizarea cazului. 

La începutul lui octombrie, reporterii monitorulcj.ro au aflat despre un caz incredibil de abuz sexual față de o minoră de 13 ani. Eleva, în clasa a șaptea la o școală de țară din județul Maramureș, ar fi primit pe telefon mesaje deocheate, filme și poze cu profesorul de sport – fostul fotbalist Cristi Vasc – în ipostaze intime, cu organele genitale la vedere.

Sursele monitorulcj.ro le-au relatat reporterilor că fostul fotbalist Cristi Vasc, profesor suplinitor la școala din Coroieni (jud. Maramureș) la momentul despre care relatăm, i-ar fi trimis unei eleve, minoră, mesaje deocheate, poze și filme cu organele sale intime. Întâmplarea ar fi avut loc la finalul lunii septembrie.

Fata, elevă în clasa a VII-a la școala din Coroieni, participa (împreună cu alte două colege) la cursuri de fotbal la clubul privat al lui Cristi Vasc, din Târgu Lăpuș. Așa l-a întâlnit pe Vasc, care, susțin sursele ziarului, s-ar fi oferit cel puțin o dată să o conducă acasă cu mașina sa. Ulterior, i-ar fi trimis poze și mesaje cu conținut indecent. Sub protecția anonimatului, surse din școala Coroieni au declarat reporterilor monitorulcj.ro că diriginta fetei și directoarea ar fi aflat despre aceste mesaje și poze și au constituit imediat o comisie de disciplină. La ședința comisiei a participat un reprezentat al părinților, profesori din școală și Cristi Vasc. Potrivit surselor, Vasc și-ar fi asumat mesajele, dar a afirmat că ar fi căzut în „capcana” elevei. Școala a sesizat Inspectoratul Școlar Maramureș, care ar fi intrat în posesia filmelor, mesajelor și pozelor din telefonul fetei.

Ulterior, sursele monitorulcj.ro au declarat că principala preocupare a Inspectoratului Școlar Maramureș ar fi fost „să nu cumva să afle presa”.

Potrivit declarației purtătorului de cuvânt al IȘJ, Vasc ar fi auzit la școală despre înființarea unei comisii de disciplină, astfel că și-a dat demisia pentru a nu fi dat afară. Acesta a spus că „au fost doar povești, dar nimic nu e adevărat. Nu am trimis poze”. 

Citește continuarea textului în Monitorul de Cluj

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te