Cum voiau interlopii Aramis, Anaser și Vențer să se răzbune pe Florin Salam care le datora 100.000€

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 26.05.2023 - 13:37
Manelistul Florin Salam, amenințat de interlopi Foto: Facebook/Florin Salam

Vențer, prietenul interlopilor Aramis și Anaser Duduianu, a fost eliberat din Penitenciarul Jilava. El și amicii lui din clanul Pian plănuiau să-i atace familia manelistului iar pe el să-l mutileze pentru o datorie de 100.000 de euro.

Investește în acțiuni cu 0% comision!

Capitalul tău este expus riscurilor.
SHARE
Nicolae Mihai Vențer este unul dintre interlopii care l-au amenințat pe manelistul Florin Salam, a ieșit din închisoare. Pentru o datorie de 100.000 de euro, Vențer, Anaser și Aramis se gândeau să-i atace familia manelistului.
 
În timp ce colegii de dosar au fost lăsați de autoritățile din România să fugă peste hotare și s-au stabilit în SUA, Vențer a fost eliberat, recent, printr-o hotărâre rămasă definitivă pe 15 mai.

Interlopul Vențer, lăsat în libertate. Cum plănuia să-l atace pe Florin Salam

 „Respinge ca rămasă fără obiect contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti, împotriva sentinţei penale nr. 381 din data de 15.02.2023 pronunţată de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti în dosarul nr. 2314/4/2023. (...) Definitivă”, este decizia Tribunalului București.

Anterior, Judecătoria Sectorului 4 a dispus eliberarea intelopului sângeros, la cererea angajaților Administrației Naționale a Penitenciarelor: „Admite propunerea formulată de Penitenciarul Bucureşti Jilava cu privire la petentul condamnat Venter Nicolae Mihai (date).

Citește și: VIDEO Salam, amenințat cu moartea pe TikTok, i-a făcut plângere penală lui Costeluș de la Clejani

Dispune liberarea condiţionată a petentului condamnat de sub puterea MEPI nr. 70/2021 emis de Tribunalul Ilfov, în baza sentinţei penale nr. 55/2021. Pune în vedere petentului dispoziţiile art. 104 din Cod penal privind revocarea liberării condiţionate”.

Florin Salam și alți artiști au fost abordați de mai multe ori de interlopii Anaser, Aramis și Vențer, care i-au ținut sub teroare, rând pe rând.

Procurorii au reușit să probeze trei fapte de șantaj, comise în perioada martie 2019 - iulie 2020, după cum urmează: „Duduianu Florin, zis Anaser, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj (data faptei 03.03.2019 – 21.03.2019, persoană vătămată - Stoian Florin, zis Florin Salam). (...)

Citește și: Jandarmii l-au păzit pe Florin Salam la propria nuntă. Anaser Duduianu îl amenințase din SUA

Vențer Nicolae-Mihai, zis Vențer, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la șantaj (data faptei 19.06.2020, persoană vătămată Stoian Florin, zis Florin Salam). (...) Constantin Nicolae, zis Aramis, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, în formă continuată (două acte materiale), 19.06.2020, 25.06.2020-10.07.2020, persoană vătămată Stoian Florin, zis Florin Salam)”, scrie Spynews.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te