Crima din Sibiu. Suspectul reținut a fost eliberat. Procurorii spun că nu sunt probe relevante

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 17.11.2023 - 12:50
Adrian Kreiner, ucis la Sibiu Foto: Facebook/ Adrian Kreiner - rol ilustrativ

Apar noi detalii în cazul crimei de la Sibiu. Omul de afaceri Adian Keriner a fost ucis în bătaie în propria casă. O gafă uriașă s-a întâmplat, însă. Un individ săltat de poliție, fiind suspectat că are legătură cu omorul, a fost lăsat să plece după mai multe ore de audieri.

SHARE

Un tânăr de 31 de ani a fost săltat joi de polițiști, acesta fiind suspectat în dosarul crimei de la Sibiu. Acesta a fost lăsat să plece după mai multe ore de la audieri, după ce procurorii au considerat că nu au probe împotriva lui. 

Inițial, s-a aflat că au fost identificați ucigașii omului de afaceri, Adrian Kreiner, și că aceștia ar fi trei cetățeni străini. Apoi, că ar fi din județul Dolj și că ar face parte dintr-o grupare care se ocupa cu furturile de obiecte de lux. 

Crima din Sibiu. Suspectul reținut a fost eliberat. Procurorii spun că nu sunt probe relevante

După ce tânărul suspect prins de polițiști a fost audiat timp de mai multe ore, anchetatorii au considerat că nu sunt suficient de multe probe pentru luarea unei măsuri preventive. Individul a fost prins într-o comună din Dolj și dus la audieri în cursul nopții de joi spre vineri.

Citește și: Crima de la Sibiu. Adrian Kreiner a fost ucis de trei cetățeni străini. Ce informații au achetatorii

”În continuarea activităților specifice desfășurate de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, în seara zilei de 16 noiembrie a.c., în baza unui mandat de aducere, un bărbat din județul Dolj a fost condus la sediul I.P.J. Sibiu.

Citește și: Ucigașii milionarului din Sibiu au fost identificați de poliție. Este vorba de trei bărbați din Dolj

Cu privire la acest bărbat existau date și indicii rezonabile că ar fi unul dintre cei 3 suspecți de comiterea infracțiunilor de omor și tâlhărie calificată, săvârșite în data de 6 noiembrie a.c., în municipiul Sibiu, acesta fiind indicat inclusiv de către mai mulți martori din dosar.

Din verificările efectuate până la această dată, precum și în urma audierii persoanei conduse la sediul I.P.J. Sibiu, nu au rezultat probe indubitabile pentru a putea fi luată o măsură preventivă față de acesta”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Citește și: Crima de la Sibiu. Adrian Kreiner, executat în stil mafiot. A fost pândit dintr-o casă părăsită

Deși, inițial, se lua în considerare o reglare de conturi, un omor la comandă, acum anhetatorii spuneau că nu se mai susțin aceste ipoteze. 

Citește și: Criminalii lui Adrian Kreiner, de negăsit. Șeful Poliției a trimis la Sibiu o echipă de la București

În cursul zilei de miercuri, un român, cunoscut cu antecedente penale, a fost reținut de către polițiști, la Timișoara. Acesta era bănuit că ar fi fost gazdă pentru unul dintre criminali.

La începutul lunii noiembrie, Adrian Kreiner a fost bătut și jefuit în propria casă. Trei indivizi i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro.

În casă mai erau iubita și fiica omului de afaceri. Fiica a fost bruscată și ameninţată cu pistolul pentru a le spune unde sunt banii.

Milionarul Adrian Kreiner a murit la spital din cauza rănilor suferite.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te