Crima de la Sibiu. Adrian Kreiner, executat în stil mafiot. A fost pândit dintr-o casă părăsită

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 10.11.2023 - 19:06
Adrian Kreiner, executat în stil mafiot. A fost pândit dintr-o casă părăsită Foto: Facebook/ Adrian Kreiner

Apar noi informații în cazul lui Adrian Kreiner, afaceristul ucis la Sibiu. A fost executat în stil mafiot. Atacatorii l-au pândit câteva zile dintr-o casă părăsită. Se conturează ipoteza că nu ar fi români. Este posibil să fi părăsit deja țara.

SHARE

Adrian Kreiner, omul de afaceri despre care s-a spus că a fost ucis în bătaie, la Sibiu, a murit, de fapt, asfixiat. Conform datelor medicilor legiști, acesta a fost sufocat. 

Anchetatorii spun că victima a fost monitorizată câteva zile dintr-o casă părăsită și se conturează tot mai mult ideea că atacatorii nu ar fi cetățeni români. 

Crima de la Sibiu. Adrian Kreiner, executat în stil mafiot. A fost pândit dintr-o casă părăsită

Omul de afaceri a fost înmormântat joi. Criminalii nu au fost găsiți. Sunt ipoteze conform cărora aceștia nu ar fi cetățeni români și cel mai probabil ar fi ieșit deja din țară. 

Citește și: Criminalii lui Adrian Kreiner, de negăsit. Șeful Poliției a trimis la Sibiu o echipă de la București

Ipoteza asasinatului la comandă se conturează tot mai mult. Din primele informații, cei trei agresori nu au vorbit în română, ci în engleză la momentul atacului.

Mai mult, nu au furat toate bunurile din casă, iar în seif au fost găsite sume importante de bani. Fiica și logodnica omului de afaceri, care se aflau în locuință, nu au fost rănite.

Și o casă părăsită, aflată peste drum de vila lui Kreiner, se află în atenția polițiștilor. Făptașii sunt suspectați că ar fi pândit de acolo, timp de câteva zile, înainte de a intra peste afacerist, conform realitatea.net.

Filmul atacului. L-au legat și l-au bătut. Unul dintre agresori a fumat în casa victimei

Adrian Kreiner, în vârstă de 50 de ani, adormise la parter, pe fotoliu, atunci când cei trei indivizi s-au năpustit asupra lui cu pumnii și picioarele. Apoi l-au dezbrăcat și l-au legat de mâini și de picioare.

După 40 de minute de chinuri groaznice, tâlharii l-au acoperit cu un covor și l-au lăsat într-o baltă de sânge. Hoții au furat apoi ceasuri de 200 de mii de euro. Autoritățile iau în calcul varianta că aceștia ar fi putut părăsi deja țara. 

Anchetatorii au mai descoperit la locul agresiunii un element care ar putea schimba cursul anchetei. Unul dintre agresori a fumat în casa victimei și anchetatorii au dispus expertizarea chiștocului de țigară găsit aruncat pe jos. 

Adrian Kreiner era cunoscut pentru investițiile în criptomonede, dar și pentru pasiunile costisitoare. 

Citește și: Doi ani de la asasinatul omului de afaceri Ioan Crișan. ”Boss, l-au mierlit cu telefonul!”

Moartea sa este investigată de cei mai buni criminaliști din România, trimiși special de la București de șefii Poliției.

Investigatorii iau în calcul și ipoteza unui asasinat la comandă, acoperit de un jaf.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te