Crima de la Sibiu. Adrian Kreiner a fost ucis de trei cetățeni străini. Ce informații au achetatorii

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 14.11.2023 - 11:26
Imaginile cu cei trei suspecți ai crimei de la Sibiu, făcute publice Foto: captură Știrileprotv

Ancheta în cazul morții omului de afaceri Adrian Kreiner are noi date importante. Investigatorii au descoperit cine sunst suspecții. Aceștia ar fi cetățeni străini.

SHARE

Poliția are noi informații cruciale în cazul anchetei privind crima de la Sibiu. Omul de afaceri Adrian Kreiner ar fi fost ucis de trei cetățeni străini. Conform unor surse, aceștia locuiau într-un apartament din acest oraș. 

Imagini cu cei trei au apărut recent pe Internet. Ar fi vorba despre pakistanezi.

Crima de la Sibiu. Adrian Kreiner a fost ucis de trei cetățeni străini. Ce informații au achetatorii

Surse judiciare au declarat, pentru oradesibiu.ro, că anchetatorii au reușit să formeze un cerc de suspecți și au lărgit cercetările inclusiv în jurul anturajului lui Adrian Kreiner. 

Sursa citată transmite că luni seara ar fi fost percheziționată presupusa ascunzătoare a acestora. Până la acest moment, cei trei indivizi nu au fost prinși. Polițiștii și procurorii au desfășurat, luni seara, o percheziție într-un apartament situat la etajul șase al unui bloc de pe strada Doamna Stanca. 

Citește și: Crima de la Sibiu. Adrian Kreiner, executat în stil mafiot. A fost pândit dintr-o casă părăsită

Se presupune că aceasta ar fi fost ascunzătoarea celor trei bărbați care l-au atacat și, într-un final, ucis, pe omul de afaceri Adrian Kreiner. Apartamentul în cauză ar fi fost închiriat de cei trei în urmă cu câteva luni. 

Un tânăr care locuiește în blocul unde se presupune că cei trei au închiriat locuință a declarat că a observat trei bărbați străini în apartamentul în care se presupune că ar fi stat ucigașii lui Kreiner.

Potrivit acestuia, respectivii erau introvertiți și nu au provocat vreodată probleme. „În ultimele luni stăteau trei tineri. Nu de foarte mult timp. Ne întâlneam cel puțin de două ori pe săptămână în lift. Nu erau români.

Erau asiatici. Nu i-am mai văzut de mai bine de două săptămâni. Nu i-am mai văzut să apară în zonă. Păreau că nu deranjează pe nimeni, dar nu păreau nici cei mai călduroși oameni.

Citește și: Criminalii lui Adrian Kreiner, de negăsit. Șeful Poliției a trimis la Sibiu o echipă de la București

Dacă nu îi salutai, nu schimbau o vorbă. Nu erau oamenii care să salute. La saluturi se descurcau în românește”, a spus Pascu Bogdan, un locatar în blocul unde a avut loc percheziția de luni seara. 

Potrivit locatarului, cei trei bărbați nu păreau să fie angajați și ar fi avut un program haotic. „Nu păreau suspecți de ceva. Din câte am înțeles nu lucrau pentru cineva, aveau o afacere a lor.

Pare de necrezut că au stat aici cu noi. Erau oameni simpli. Aveau un program haotic mi se pare mie, nu se lega cu niciun program de serviciu normal. De exemplu, în unele zile la 11, 12 dimineața, păreau că vin acasă. La ora 1, 2 ei plecau. Veneau, plecau, nu păreau că au un program”, a adăugat locatarul.

Citește și: Doi ani de la asasinatul omului de afaceri Ioan Crișan. ”Boss, l-au mierlit cu telefonul!”

După apariția imaginilor, procurorii au confirmat doar că există un cerc de suspecți însă că nu pot da foarte multe detalii fiindcă ar periclita ancheta.  De asemenea, nu a fost confirmată percheziția. ”Este o situație dificilă, autorii nu au fost deocamdată descoperiți. Există un cerc de suspecți în acest moment”, a declarat pentru Turnul Sfatului prim-procurorul adjunct Mihaela Ruginosu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Acum o săptămână, Adrian Kreiner a fost atacat brutal în propria casă. Agresorii l-au bătut și apoi l-au sufocat cu o pernă. Au amenințat-o pe fiica lui de 23 de ani cu un pistol și au luat dintr-un șifonier câteva ceasuri valoroase, apoi au plecat prin același loc pe unde au intrat, o fereastră de la parterul casei.

Fiica și partenera bărbatului au sunat la 112, iar omul de afaceri a fost transportat în comă la spital, însă nu a supraviețuit.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te