Cum vrea Antena 1 să îi oblige pe "Chefi la cuțite" să revină pe TV. Miza: 1.000.000€

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 27.11.2023 - 19:22
Cei trei chefi iubiți de o țară întreagă, dați în judecată de televiziunea de la care au demisionat - Foto: Arhive / imagine cu caracter ilustrativ

Cei trei chefi, iubiți de o țară întreagă, au fost dați în judecată de televiziunea de la care au demisionat. Florin, Cătălin și Sorin vor plăti acum pentru că au ales să plece cu o lună înainte de începerea filmărilor.

SHARE

Chefii, iubiți de toată țara, au fost dați în judecată de televiziunea de la care au demisionat. Florin, Cătălin și Sorin vor plăti acum pentru că au ales să plece cu o lună înainte de începerea filmărilor.

Citește și: Dumitrescu, Scărlătescu, Bontea, dați afară de la Chefi la Cuțite. Cu ce i-au enervat pe producători

Fostul juriu „Chefi la cuțite” dat în judecată de Antena 1

Noul sezon Chefi la cuțite a fost amânat după ce chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu nu și-ar mai dorit să continue ca jurați în cadrul emisiunii. Acum Antena Group îi dă în judecată pe Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, potrivit informaţiilor consultate de Paginademedia.ro pe Portalul Instanţelor de Judecată.

Obiectul procesului menţionat pe portalul instanţelor ar fi obligarea să execute contractul de prestaţii artistice”.

Sezonul 12 al emisiunii „Chefi la Cuțite”, Antena 1,  s-a încheiat miercuri, 18 octombrie. S-a terminat și colaborarea celor trei jurați cu această televiziune. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au anunțat că și-au dat demisia din cauza oboselii.

Filmările s-au amânat pe termen nelimitat, până la găsirea altor jurați care să-i înlocuiască pe cei trei. Marea problemă este că Antena 1 pierde sume de bani uriașe din cauza celor 3 bucătari și a decis să-i dea în judecată.

Cei trei jurați vor fi nevoiți să plătească despăgubiri de un milion de euro. 

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au surprins pe toată lumea cu decizia luată

După mai bine de opt ani, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au decis să renunțe la Chefi la cutite. Cei trei bucătari au anunțat că nu vor mai fi jurați în emisiunea culinară de la Antena 1, iar reprezentantii postului au fost cei care au anunțat plecarea chefilor, potrivit Viva.

„Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătirilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. Motivul principal invocat de aceștia a fost starea de oboseală, deși a existat o pauză de 6 luni între sezoane.

Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală. Chefi la cuțite este un format puternic, iar producătorul Mona Segall este o creatoare unică – a reușit întotdeauna să găsească oamenii iubiți de public. Sunt generații întregi de oameni de televiziune care îi datorează cariera și mai ales substanța devenirii a ceea ce sunt azi‘, a fost mesajul lor.

Ar fi semnat cu concurența

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea au forțat despărțirea de Antena 1 negociind în secret cu Pro TV, principalul post TV concurent și postul care, cu ani în urmă, i-a consacrat pe cei trei chefi, lansarea unei noi super-emisiuni culinare, potrivit unor surse cancan.ro.

Mai mult, se pare că, în negocierile purtate de Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu cu Pro TV ar fi inclusă și Mona Segall, producătoarea show-ului Chefi la Cuțite de la Antena 1, care, în trecut, a fost și ea la Pro TV. 

„Nimeni nu pleacă atunci când se află în vârful muntelui, mai ales că ei au un contract extrem de strict, cu clauze contractuale uriașe.

Da, cei trei chefi ar fi avut discuții cu Pro TV, într-o perioadă în care mai mulți membri ai echipei erau curtați de același post, care plănuia să aducă înapoi “În barcă”, chiar echipa care a plecat în 2014 de la Pro pentru a merge la Antene. Numai că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg.

Dacă în urmă cu 9 ani, ei au fost un grup unit și nimic nu i-a putut întoarce din drum, iată că de data aceasta, câțiva au decis să rămână la Antena 1.

Citește și: Cine îi va înlocui pe Dumitrescu, Scărlătescu, Bontea în Chefi la Cuțite. Ei sunt marii favoriți

Nu același lucru s-a întâmplat cu cei trei chefi, care au decis să meargă pe un drum separat. Dar împreună, mereu împreună, pentru că fiecare dintre ei este conștient de faptul că aceasta este rețeta perfectă a succesului lor.

Poate că întreaga poveste pare o trădare la adresa Monei Segall, dar fiecare întâmplare are două sau mai multe povești.

Până acum s-a spus numai una. Nimeni nu a trădat pe nimeni, până la urmă este vorba despre un business”, a declarat sursa cancan.ro. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te