Adriana Bahmuțeanu, cântăreață la nunți, candidat la Primărie, cu ochelari de 2.422 lei, anti-mască

DE Adrian Costin | Actualizat: 22.03.2021 - 12:01
Adriana Bahmuțeanu, cântăreață la nunți, candidat la Primărie, cu ochelari de 2.240 lei, a protestat anti-mască alături de Șoșoacă Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea
Prețul ochelarilor purtați de Adriana Bahmuțeanu este de 2.422 de lei pe site-urile de specialitate
Adriana Bahmuțeanu la protestul Dianei Șoșoacă Foto: Antena 3

Adriana Bahmuțeanu, cunoscută în special pentru scandalurile cu fostu soț, Silviu Prigoană, și-a găsit o nouă aliată, Diana Șoșoacă. Bahmuțeanu a fost și candidat din partea Partidului Ecologist la Primăria Sectorului 1.

SHARE

De la candidatura eșuată lamentabil la Primăria Sectorului 1, despre Adriana Bahmuțeanu nu se mai auzise nimic.

Citește și: Vrăjitoarea Mihaela, interceptată în dosarul Oanei Zăvoranu, la o gală a Institutului Cultural Român

La protestul anti-mască și anti-vaccin organizat sâmbătă în București de Diana Șoșoacă, Adriana Bahmuțeanu a găs o nouă platformă pentru a-și etala ochelarii Gucci care costă nu mai puțin de 2.422 de lei, așa cum poartă toți oamenii amărâți pe care spune că-i reprezintă atât ea, cât și Șoșoacă.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, la protest: „Masca mă apără de virus cum mă apără și chiloții la viol”

Câtăreață la nunți, candidată, protestatară anti-mască 

În afară de celebrele divorțuri și împăcări cu Silviu Prigoană, celebra rejuvenare vaginală, și alte picanterii, Adriana Bahmuțeanu începuse și o carieră de cântăreață la nunți, botezuri și alte evenimente.

"Sunt într-un studio de înregistrări! E un hobby, dar pentru că am foarte multe evenimente private, spectacole, nunţi, am şi eu programul meu artistic. Şi aceste parodii pe care le pregătesc fac parte din programul meu artistic. Aşadar, cei care vreţi să vin la nuntă, la divorţ, că mă pricep... la botez, la ce aveţi, sunaţi-mă pe Facebook!", declara Adriana Bahmuțeanu la emisiunea "Răi Da Buni" în 2019. 

Citește și: Sorana Cîrstea, la Jocurile Olimpice deși nu îndeplinește criteriile. Dar e iubita fiului lui Țiriac

De la nunți, botezuri și alte evenimente, Adriana Bahmuțeanu a trecut brusc la politică. În toamna trecută a candidat pentru Partidul Ecologist la Primăria Sectorului 1, unde a obținut 1,12%.

De remarcat a fost faptul că, în timpul campaniei electorale, Adriana Bahmuțeanu s-a remarcat prin virulența și limbajul folosit pentru a o ataca pe Clotilde Armand. 

De altfel, emisiunea „Sinteza Zilei” moderată de Mihai Gâdea a fost sancționată cu suma de 5.000 de lei de CNA.

Bahmuțeanu a avut un limbaj deplasat la adresa lui Clotide Armand, candidata USR Plus la primăria sectorului. Concret, Adriana a dorit o confruntare cu Clotilde, motiv pentru care a abordat-o la un moment dat și în Parcul Herăstrău.

Prețul ochelarilor purtați de Adriana Bahmuțeanu este de 2.422 de lei pe site-urile de specialitate Foto: farftech.com

Protest pentru oameni simpli cu ochelari Gucci de 2.422 lei

Adriana Bahmuțeau a apărut sâmbătă la protestul organizat de Diana Șoșoacă, purtând o pereche de ochelari Gucci L'Aveugle Pour Amour, care costă 2.240 de lei. 

”Am venit pentru că am obosit să trăiesc un an în frică. Am obosit să văd cum autoritățile ignoră de fapt cerințele poporului român. Am obosit să port o mască care nu-mi servește la nimic.

Mă apără de virus cum mă apără și chiloții la viol. Deci nu se poate așa ceva. Am obosit să aud de tot felul de măsuri care nu-și dovedesc eficiența. Aș vrea ca Guvernul să fie aproape de popor, aproape de oameni, dar de un an de zile ne înfricoșează. Asta a știut să facă, atât, din păcate” a spus Adriana Bahmuțeanu.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te