Tarife năucitoare ale artiștilor de Revelion: 10000€ - Rona Hartner, 6.000 - Trăistariu

DE Bianca Iosef | Actualizat: 13.11.2022 - 14:05
Rona Hartner- Foto: FACEBOOK

Multe dintre vedetele de la noi au semnat deja contractele pentru petrecerile din noaptea de Revelion. Sumele pentru prestațiile acestora pleacă de la câteva mii de euro în sus.

SHARE

Un impresar a dezvăluit tarifele unor cunoscuți artiști români, în funcție de țara unde au fost invitați, luna viitoare:

”În străinătate, cântăreții români sunt plătiți cu mult mai bine, plus că beneficiază de masă, cazare, bilet de avion și-n același timp și de o mică vacanță. Onorariile lor variază între 2.000 și 4.500 de euro, în funcție de artist. De pildă, Gheorghe Turda are un onorariu, cu orchestra, de 4.500 de euro, în Anglia și în Spania, Daniela Gyorfi ia cam 3.000-3.500 de euro, în Anglia, iar Alin Oprea primește în jur de 2.000 de euro, în Italia și în Franța, unde va susține recitaluri, la începutul lunii decembrie”.

Cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda de-abia așteaptă recitalurile din Anglia și din Spania, de la sfârșitul anului. El și orchestra lui vor primi 4.500 de euro pentru un recital.

Citește și: Actrița căreia numele românesc al mamei i-a deschis ușile la Hollywood. A fost nominalizată la Oscar

Cât o privește pe Daniela Gyorfi, ea va cânta într-un restaurant din Anglia, unde este așteptată la o petrecere pe cinste cu mâncare tradițională:

Citește și: Metoda controversată prin care nordicii imunizează copiii în frig. „Nu există vreme rea”

”Anul trecut am cântat în Spania, anul acesta voi fi într-un local din Anglia. Sunt mereu extrem de bine primită, se mănâncă bine, se cântă, femeile sunt foarte frumoase, bărbații sunt eleganți. Diaspora română nu s-a schimbat prea mult de la pandemie. Se distrează, da, că doar de-aia te duci la o petrecere, ca să te simți bine!”, a declarat Daniela Gyorfi, solista care are un onorariu ce poate ajunge la 3.500 de euro în Anglia.

Unul dintre cei mai solicitați artiști români, în luna decembrie, este Alin Oprea, solistul trupei Talisman, care are agenda plină de spectacole. Onorariul unui solist român, la petrecerile din Italia și din Franța, este de peste 2.000 de euro.

Solistul Mihai Trăistariu a semnat un contract bun cu trei resorturi din Bulgaria. ”Anul acesta, am ales să merg în Bulgaria, unde primesc câte 2.000 de euro, plus TVA, deci voi lua 6.000 de euro pentru cele trei recitaluri. Până anul trecut, am avut concerte, în seara de Revelion, la localurile de pe Valea Prahovei, cam 5-6 pe seară, deci mai multe ca-n Bulgaria, dar ajungeam la aceeași sumă”, a declarat Mihai Trăistariu pentru Ego.ro.

Rona Hartner, stabilită în Franța, de peste 15 ani, revine în țară, de Revelion, pentru un spectacol de excepție la Cluj. „Pot cere 10.000 de euro, pentru un concert amplu, cu desfășurări de trupe, care să implice și acompaniamentul fanfarei mele. Prețurile mele variază, dar vă asigur că spectacolele mele nu lasă pe nimeni indiferent! Garantez asta!”, a spus Rona Hartner

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te