Tânărul care a mers călare la maternitate a vândut casa primită de la Moroșanu

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 18.04.2021 - 16:35
Tânărul care a mers călare la maternitate a vândut casa primită de la Moroșanu. / Foto: Instagram Cătălin Moroșanu, @catalin_morosanu_official

Acum circa un an, Sergiu Ion Ciobotariu, un tânăr care, pentru că nu avea bani să meargă cu mijloacele de transport, s-a dus călare la maternitate ca să își vadă soția și copilul nou-născut în plină stare de urgență COVID, l-a impresionat pe luptătorul K1 Cătălin Moroșanu.

SHARE

Citește și: „Tatăl călăreț” explică de ce a vândut casa primită de la luptătorul K1 Cătălin Moroșanu

Sportivul, unul dintre cei mai populari oameni din Local Kombat, a demarat atunci o strângere de fonduri pentru tânăr, a strâns 37.000 de euro și i-a cumpărat lui Sergiu Ion Ciobotariu o casă în Miroslava, în apropiere de Iași, în care să se mute cu familia.

Recent, localnicii au spus că Sergiu a vândut casa primită de la Moroșanu și s-a întors în ghetou, dar nu înainte să-și achiziționeze un SUV de lux.

"Avea la un moment dat un Golf în curte, iar mai apoi am văzut un Range Rover. Nu mai este chiar același Sergiu.

A fost vândută casa, nu mai stă Sergiu aici. Am înțeles că ar fi vorba despre niște interlopi care s-au mutat aici. Nu știm prea multe, pentru că evităm să interacționăm cu ei. Înainte să plece de aici, Sergiu dădea petreceri, era plină curtea… În fine, nici nu vreau să-mi aduc aminte", au spus locuitorii din zonă, conform ProSport.

Până să devină „faimos”, Sergiu lucra cu ziua

După ce a primit o casă cadou, Sergiu Ion Ciobotariu era recunoscător și promitea că va face totul pentru bunăstarea familiei sale.

"Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, care au donat ca să pot să-mi iau căsuța. Vreau să le ofer un viitor mai bun copiilor mei. Vreau să aibă ce n-am eu, să învețe carte. Acum trăim altă viață. Le doresc sănătate celor care m-au ajutat și le transmit mii de mulțumiri", spunea atunci Sergiu Ciobotariu.

Apoi, viața tânărului s-a schimbat. După ce s-a văzut la casa lui, Sergiu a ajuns să fie anchetat penal. Pe 13 mai 2020, a fost oprit în trafic. Conducea un autoturism Volkswagen Golf, însă fără să aibă permis.

”Polițiștii ieșeni au oprit, pentru un control, un autoturism condus de un tânăr. În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a declarat la acea vreme Anca Vîjiac, purtătoarea de cuvânt de la IPJ Iași. 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.