FOTO O chelneriță româncă nu mai lucrează în restaurantul familiei, face 100.000 € pe Only Fans

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 23.12.2022 - 10:57
Chelneriță / Foto: Profimedia
Mădălina Ioana Filip este cunoscută în Italia și, probabil, în întreaga lume drept „Mady Gio”. / Foto: madygio.it
Mădălina Ioana Filip este cunoscută în Italia și, probabil, în întreaga lume drept „Mady Gio”. / Foto: madygio.it

O româncă în vârstă de 27 de ani, care a lucrat ca chelneriță timp de 10 ani în restaurantul familiei sale din Italia, s-a reprofilat și spune că face peste 100.000 de euro pe lună din conținutul postat pe platforma pentru adulți Only Fans.

SHARE

Mădălina Ioana Filip este cunoscută în Italia și, probabil, în întreaga lume drept „Mady Gio”, pseudonimul său de pe platforma Only Fans.

Românca de 27 de ani stabilită în Italia, la Varese, în Lombardia, care până nu cu mult timp în urmă lucra pe post de chelneriță în restaurantul familiei sale și s-a reprofilat pe conținut foto și video pentru adulți, susține acum că venitul ei este de peste 100.000 de euro în fiecare lună.

Citește și: Un tânăr român de 15 ani, vicecampion mondial la dans latino. A plecat din România la 8 ani

„Am lucrat pe post de chelneriță în restaurantul familiei timp de 10 ani. Ai mei sunt mulțumiți cu toții, chiar și străbunica. Spune că atât timp cât nu omor pe nimeni și plătesc taxe, pot face orice”, a declarat „Mady Gio”, relatează ilgiornale.it.

Pentru a vedea fotografiile și videourile publicate de Mădălina Iuliana Filip, prețul este de 35 de dolari pe lună, conform profilului său Only Fans. Românca încasează, însă, și sume mult mai mari pe înregistrări făcute la cerere.

„Munca nu este o plimbare în parc. Întotdeauna ai nevoie de o idee nouă pentru a câștiga cifrele pe care le iau. Este o meserie ca oricare alta, este o meserie care îmi place și este aproape o binecuvântare. Înainte eram ca o călugăriță, datorită fanilor mi-am deschis mintea”, a explicat fosta chelneriță devenită star pentru adulți.

Citește și: Corespondență din buncărul lui Moșului: Magia Crăciunului, salvată și în caz de atac nuclear

Mădălina Ioana Filip încasează 250 de euro pentru vizionarea unui video la bustul gol 

Mărimea sânilor i-a garantat un număr mare de urmăritori româncei de la „aterizarea” pe Only Fans. Așa că dintr-o chelneriță pasionată de jocurile video, Mădălina s-a transformat într-o vedetă pentru adulți cu încasări lunare amețitoare.

„Obișnuiam să mă înregistrez în timp ce jucam jocuri video pe Tik Tok și Twitch, iar fanii mei m-au sfătuit să fac niște video. A funcționat fără să fac nuduri imediat (...) Acum fac doar topless. Un video cu sânii goi costă 250 de euro, în timp ce fotografiile simple costă 70”, a explicat Mădălina Ioana Filip, alias „Mady Gio”, într-un interviu.

Întrebată dacă există posibilitatea ca în viitor să joace și într-un film pentru adulți, româncă a răspuns că „o voi face, dar acum nu mă simt pregătită.”

În interviu, Mădălina a mai precizat și că, în prezent, câștigă „peste 100.000 de euro”, cu fotografii simple nud, concentrându-se mai ales pe sâni, și nimic mai mult. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te