Mihail Sion, fiul adoptiv al lui Iliescu, apariție rară alături de iubita cu 35 de ani mai tânără

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 22.12.2021 - 17:57
Mihail Sion, fiul adoptiv al lui Ion Iliescu, apariție rară alături iubita cu 35 de ani mai tânără. / Foto: captură video, spynews.ro
Mihail Sion, fiul adoptiv al lui Ion Iliescu, apariție rară alături iubita cu 35 de ani mai tânără. / Foto: captură video, spynews.ro

Ion Iliescu și soția sa, Nina, nu au copii, dar au un fiu de suflet. Mihail Bujor Sion (67 de ani), acum diplomat al României în Filipine, este căsătorit cu o blondină cu peste 35 de ani mai tânără și chiar dacă stă departe de blițuri a fost surprins de paparazii la cumpărături.

SHARE

Mihail Bujor Sion a rămas orfan de ambii părinți, la sfârșitul anilor ’70, în urma unei tragedii aviatice petrecute între Sibiu și Caransebeș. După această întâmplare nefericită, Mihail Bujor Sion a fost luat sub aripa sa de familia Iliescu, Ion și Nina crescându-l și îndrumându-l ca și cum ar fi fost propriul lor copil, chiar dacă nu apare oficial în niciun act.

Ion Iliescu i-a călăuzit paşii lui Mihai Bujor Sion și în cariera profesională. După ce a devenit președinte al României, acesta l-a luat la Palatul Cotroceni pe `fiul” său, numindu-l la început în funcția de șef al Cancelariei Prezidențiale și, ulterior, în cea de consilier prezidențial pe probleme economice, potrivit playtech.ro.

Acum, Mihai Bujor Sion este însărcinat cu afaceri interne al României în Filipine, iar în trecut a mai fost, de exemplu, consul în Thailanda, Dubai și Los Angeles.

Citește și: FOTO Prima locomotivă de cale ferată îngustă construită și livrată în România în ultimii 31 de ani

„Fiul” lui Ion Iliescu a fost căsătorit mai bine de două decenii cu Ioana Pavelescu, mama designer-ului Maria Marinescu. Iar în urmă cu aproximativ șase ani, a divorțat și s-a recăsătorit cu modelul Laura Iordache, una din așa numitele “surori Gemete”, care are acum 30 de ani.

Fiul de suflet a lui Ion Iliescu, Bujor Sion, apariție rară în oraș alături de soția sa

Mihail Bujor Sion și Laura Iordache stau, în general, departe de blițuri, dar paparazzi spynews.ro au reușit să-i surprindă recent pe cei doi la cumpărături.

Cei doi îndrăgostiți au o relație cât se poate de serioasă și fac tot posibilul să petreacă timp împreună. Astfel că Bujor Sion și iubita sa au plecat de acasă, iar prima oprire au făcut-o la un supermarket, de unde și-au cumpărat mai multe produse casnice.

După ce au avut grijă să cumpere tot strictul necesar, iubita diplomatului a mers în parcarea magazinului, unde se afla bolidul lor de lux.

Pentru ieșirea în oraș, frumoasa blondină a ales sa poarte o ținută lejeră, dar în același timp extrem de atrăgătoare. Îmbrăcată cu pantaloni negri evazați, iar pe deasupra cu un palton roz lung, soția lui Bujor Sion a atras toate privirile, relatează spynews.ro.

Citește și: Mașinile care au marcat anul 2021. Performanțe care rămân în istorie

În timp ce fiul de suflet a lui Ion Iliescu se afla în magazin pentru a mai cumpăra ceva, partenera lui de viață avea grijă să pună bagajele în portbagaj. Astfel că blondina nu a stat pe gânduri și a ridicat cu mare atenție pungile pline și grele, pr care ulterior le-a așezat în mașină.

După ce și-a dus sarcina la bun sfârșit, tânăra care i-a cucerit inima lui Bujor Sion a mers să pună căruciorul de cumpărături în locul special amenajat, iar în același timp și-a desfăcut o banană și a început să mănânce.

La scurt timp și-a făcut apariția și Mihai Bujor Sion. Se pare că diplomatul și iubita sa au să cumpere roșii, iar din acest motiv Bujor Sion s-a întors în incinta magazinul. Ajuns în parcare, fiul vitreg a lui Ion Iliescu a deschis portbagajul și a pus roșiile în pungă. După ce s-a uitat cu mare atenție peste bonul de cumpărături, celebrul diplomat al României la Filipine I l-a înmânat iubitei sale, iar ulterior a închis portbagajul.

Imediat după, cei doi îndrăgostiți s-au urcat în bolidul de lux și au plecat spre casă.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te