London College of Music Examinations vine în Romania prin Band Music School

DE Newsweek România | Actualizat: 21.02.2020 - 00:00

Începand cu ianurie 2020, una dintre cele mai moderne școli de muzică particulare din Romania - Band Music School - a devenit partener și centru de examinare pentru London College of Music Examinations.

SHARE

LCME este o comisie internatională de examinare care oferă calificari în muzica clasică, contemporană și tradițională, precum și dramă, comunicare, educatie prescolara și mass-media creativă.

Examenele LCME se desfășoară în centre de examinare din Marea Britanie și din întreaga lume. Calificările variază de la examene introductive pentru începători, până la examene gradate și diplome de interpretare și predare.

Ca organism de atribuire, LCME a fost pionier în dezvoltarea de formate de examinare flexibile, oferind candidaților capacitatea de a fi evaluați complet. Cea mai recentă programă London College of Music oferă mai multe opțiuni elevilor decât până acum.

Cu opțiuni de examen care să se potrivească fiecărui student in parte și o selecție variata de repertoriu pentru fiecare clasă, LCME se angajează să permită tuturor să învețe, să cânte și să interpreteze muzica pe care o iubesc.

Calificările LCME  sunt unice în sectorul de examene gradate si recunoscute, fiind acordate de o universitate. LCME este o comunitate de studenți, profesori, examinatori, reprezentanți și experți de vârf în domeniile lor.

De la înființarea colegiului în 1887, i-am salutat pe toți cei care ne împărtășesc pasiunea pentru muzică și dramă, inspirând generații de studenți din întreaga lume să devină interpreți, compozitori, profesori și ascultători informați.

Diplomele London College of Music Examinations sunt acordate de University of West London, sunt recunoscute de Ofqual (the Office of the Qualifications and Examinations Regulator ). (Regulated Qualifications Framework (RQF) has replaced the Qualifications and Credit Framework (QCF) as the system for recognising skills and qualifications in England, Wales and Northern Ireland.)  

Band Music School este un centru particular de predare a muzicii.  Avand la baza conceptul de formatie, alaturi de muzica clasica se studiaza si muzica contemporana.

Cursurile oferite de Band Music School sunt dintre cele mai variate: de la teoria muzicii, la cursuri de canto, pian, chitara, bass, ukulele, tobe, cajon, blockflute, pana la orele de band, toate fiind coordonate de profesori cu experienta.

Cursurile au la baza manualele LCME iar examenele se tin chiar in locatia Band Music School din Prelungirea Ghencea 122, etaj 2, cu profesori special trimisi de West London University.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.