Irinel Columbeanu, ZERO lei de la Mr Pink! Cine-l ajută cu bani și detalii despre înmormântarea lui

DE Elena Petrescu | Actualizat: 02.10.2024 - 21:27
Irinel Columbeanu, ZERO bani de la Mr Pink, cum se zvonea. Sfâșietor: cine-l ajută, de fapt, la azil - FOTO: Captura Facebook video(imagine cu rol ilustrativ)
Irinel Columbeanu, ZERO bani de la Mr Pink, cum se zvonea. Sfâșietor: cine-l ajută, de fapt, la azil - FOTO: Captura Facebook video(imagine cu rol ilustrativ)

Irinel Columbeanu, ZERO lei de la Mr Pink! Cine-l ajută cu bani și detalii despre înmormântarea lui. Nu a primit niciun ajutor financiar de la Mr. Pink și acceptă sprijinul altor oameni pentru a face față dificultăților sale bănești. Ce a zis despre inevitabila sa înmormântare?

SHARE

Irinel Columbeanu (67 de ani), respiră ușurat pentru prima dată după ani de bătălii judiciare și datorii copleșitoare.

În sfârșit, după ce a câștigat ultimul proces împotriva băncilor care amenințau cu poprirea veniturilor, se poate bucura liniștit de pensia sa, o pensie modestă, dar completă.

Irinel Columbeanu, ZERO lei de la Mr Pink! Cine-l ajută cu bani și detalii despre înmormântarea lui

Este vorba de numai 2100 de lei - departe de vremurile când milita cu milioane în conturi și locuia într-un palat de lux la Izvorani.

Cu toate acestea, chiar dacă și-a recăpătat pensia integrală, Irinel nu-și permite să se mute din căminul de bătrâni din Ghermănești, unde este găzduit de peste un an.

Citește și: Irinel Columbeanu are o nouă femeie în viața lui, cultă, deșteaptă. Urmează o nouă căsătorie sau nu?

Ion Cassian, patronul acestui cămin, a dezvăluit colegilor de la Click! detalii despre viața lui Irinel de acum:

„Din câte știu, Irinel nu mai are niciun proces pe rol. A avut unul, l-a câștigat, astfel că nu-i mai oprește acea sumă, îi vine deja pensia integral.

Dacă avea vreun alt proces pe rol, eu cred că aș fi știu, căci la noi își primește corespondența, pe adresa noastră”.

Deși și-a rezolvat problemele financiare din punct de vedere legal, Irinel se confruntă cu realitatea dură a unei pensii insuficiente.

Fostul milionar de la Izvorani nu are posibilitatea de a se muta cu chirie.

„Irinel Columbeanu va rămâne la noi, indiferent de veniturile lui. Din punctul mereu de vedere nu există această variantă că nu am dori să stea la noi din cauza banilor, este o aberație! Acum, el nu are posibilitatea financiară de a se muta cu chirie.

E însă strict alegerea dânsului, ce va decide, pe viitor, dacă dorește să rămână aici sau, la un moment dat, va dori să se mute într-un apartament, la bloc!”, a continuat Ion Cassian.

În privința sprijinului financiar, se pare că Mr. Pink, nu l-a ajutat cu nimic pe Irinel. „De la Mr. Pink nu a venit niciun leu,” a mărturisit Ion Cassian.

„De la Mr. Pink nu a venit nici un leu, bani au venit numai de la fiica lui, Irinuca. Îl mai ajută și prietenii mai vechi, care l-au mai scos la câte o masă sau la o plimbare”.

Citește și: Irinel Columbeanu, adevărul despre cum a cunoscut-o pe Monica și cum s-a ruinat. ”Nimeni nu a știut”

Deși, la un moment dat, circulau zvonuri că Mr. Pink i-ar fi oferit lui Irinel Columbeanu șansa de a se muta într-un azil din America, acoperindu-i toate costurile, Irinel a clarificat situația într-un interviu, dezmințind cu delicatețe această informație.

„Nu m-a sunat nici el, nu m-a sunat nici ea! Nu a existat această propunere din partea lui și, chiar dacă ar fi existat, eu nu pot pleca în America pentru că nu mă lasă medicii.

E un drum foarte lung. Săptămânal vorbesc cu Irina, stau pregătit să mă sune cu video call.

Cu Monica nu am vorbit deloc. 200 de dolari mi-a trimis Irinuca din economiile ei și am fost foarte impresionat!”.

Citește și: Calvarul lui Irinel din azil s-a sfârșit. Cum a fost salvat sufletește de fetiță. „A sacrificat tot”

Ultima dorință a lui Irinel Columbeanu: o înmormântare cu semnificație

Referitor la AVC-ul suferit de Irinel Columbeanu, se pare că acesta se simte tot mai bine, încet încet: „Acum este mai bine, mănâncă, a avut o perioadă mai la vale, dar a început să își revină”.

În această nouă realitate, departe de fastul de altădată, Irinel Columbeanu și-a exprimat deja dorințele privind locul unde vrea să fie înmormântat.

A mărturisit că, atunci când va veni momentul să părăsească această lume, și-ar dori ca de înmormântarea sa să se ocupe două persoane apropiate.

„Am discutat cu Irinel despre asta, mi-a spus că ar vrea să fie înmormântat unde este și tatăl lui (n.r.-la Cimitirul Ghencea Militar), acolo au locul de veci al familiei.

Dar, nu voi fi singur care se va ocupa de asta, mi-a lăsat și numărul de telefon al unei cunoștințe, cu care ar trebui să iau legătura, după decesul lui.

Eu m-am mai ocupat și de înmormântările altor foști pacienți, care m-au rugat să îi conduc pe ultimul drum. Am plătit adesea tot, de la sicriu, până la parastas. Dacă așa mă roagă oamenii, le respect această ultimă dorință”, a mai menționat Ion Cassian.

Fostul milionar trăiește acum într-un mod cu totul diferit față de anii de glorie, dar reușește să își păstreze demnitatea și să accepte cu seninătate ajutorul celor dragi.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te