Calvarul lui Irinel din azil s-a sfârșit. Cum a fost salvat sufletește de fetiță. „A sacrificat tot”

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 19.06.2024 - 18:21
Irinel Columbeanu și fiica sa Irina - Foto: captură video Youtube/ Fiță cu Adiță
Irina Columbeanu

Calvarul lui Irinel Columbeanu din azil s-a sfârșit. Fetița sa, Irina, a venit în vizită în România. A plecat acum 6 ani în America. Fostul milionar de la Izvorani locuiește la azil.

SHARE

Acum 6 ani, Irina Columbeanu a ales să se mute în SUA alături de mama ei, Monica gabor și Mr. Pink. Ea a considerat atunci că America îi oferă mai multe șanse pentru viitor.

Pe 14 iunie, a venit în România pentru a petrece timp cu tatăl ei. Ea a oferit și câteva interviuri într-unul din ele a mărturisit că i-a fost foarte greu de Irinel Columbeanu. 

Calvarul lui Irinel din azil s-a sfârșit. Cum a fost salvat sufletește de fetiță. „A sacrificat tot”

Irinel Columbeanu nu mai este acum milionarul de la Izvorani. A ajuns să locuiască la un azil, însă fiica sa nu a încetat să-i fie alături.

„Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă! Sunt foarte fericită și foarte recunoscătoare că sunt din nou aici după 6 ani. Da, e perfect momentul acesta! În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult! A fost o schimbare foarte bună și pozitivă.

Citește și: Cine plătește azilul lui Irinel Columbeanu. Admite că a greșit. "Nu sunt un exemplu pentru oameni”

Sunt recunoscătoare că am putut să am ocazia să mă mut în America, dar sunt și foarte recunoscătoare că am putut să mă întorc în România și să îmi văd tatăl și țara. Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare și mulțumesc! Știu prin câte ai trecut pentru mine și pentru familia noastră! El este generos, este foarte amuzant și foarte înțelept”, a mărturisit Irina Columbeanu într-un interviu.

Despre reîntâlnirea dintre Irinel și fiica lui s-a vorbit deja și toată lumea a apreciat reacțiile celor doi, în aeroport, atât de naturale și de normale. Stângăcia lui Irinel atunci când i-a dat fiicei un superb buchet de flori a fost firească și a emoționat orice inimă de părinte. Bucuria Irinei poate fi înțeleasă de orice copil care își strânge tatăl în brațe după atâta amar de vreme, 6 ANI!

„Cel mai frumos și fericit moment din această vară. O iubesc foarte mult pe Irina și îi urez bun venit în țara ei natală”, a reacționat Irinel, scrie libertateapentrufemei.ro.

Citește și: Monica și Irinel, „legați” printr-o datorie de 280.000 lei, veche de 15 ani. Fiscul îi execută silit | Newsweek Romania

Newsweek a scris despre cum a ajuns Irinel Columbeanu din palatul de la Izvorani la azil.

Irinel Columbeanu a avut o avere de 150.000.000$ dar a ajuns la azil după o viață de lux. El și-a pierdut vila de la Izvorani și banii în petreceri și lux.

Fetița sa se pare însă că nu l-a uitat pe tatăl său. I-ar fi trimis bani din propriile economii pentru Crăciun.

Acum, după ce a pierdut tot, Irinel se definește ca fiind un antiexemplu punându-le oamenilor că mai bine și-ar investi banii în loc să îi risipească în cluburi și cu femei, așa cum a făcut el, ajungând, acum, să fie instituționalizat.

Citește și: Decăderea lui Columbeanu: De la Crăciunul de lux, într-o vilă de 4.000.000$, la viața de azil

„Dacă investeam 100 de lei în acțiuni la bursă, la fiecare întâlnire cu o fată frumoasă și la fiecare șampanie scumpă băută prin cupluri, nu ajungeam să schimb un palat cu o garsonieră închiriată și acum instituționalizat. Vă întrebați de ce sunt într-o reclamă. Influencerii pot fi și antiexemple.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te