HOROSCOP 7 AUGUST Luna anunță certuri. Capricornii trebuie să evite subiectele controversate

DE Florentina Enache | Actualizat: 06.08.2024 - 12:48
HOROSCOP 7 AUGUST Luna în Fecioară anunță certuri. Capricornii să evite subiectele controversate - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)
HOROSCOP 7 AUGUST Luna în Fecioară anunță certuri. Capricornii să evite subiectele controversate - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 7 AUGUST Luna în Fecioară anunță certuri. Capricornii trebuie să evite subiectele controversate.

SHARE

Alertă lunară: Nu există restricții la cumpărături sau decizii importante. Luna se află în Fecioară.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Aveți răbdare față de colegii de muncă pentru că ceva v-ar putea enerva sau v-ați putea supăra pe cineva. Acest lucru ar putea fi din cauza faptului că muncești din greu și s-ar putea să te ocupi de mai mult decât poți face față, ceea ce te face să fii epuizat și obosit. Fii calm.

Citește și: HOROSCOP 6 AUGUST Mercur retrograd strică planurile zodiilor. Gemenii, discuții serioase în familie

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Fiți răbdător cu copiii, precum și cu partenerii romantici. De fapt, toate ocaziile sociale, inclusiv evenimentele sportive, ar putea declanșa mici crize de furie și dispute cu cineva. Din fericire, acestea vor fi de scurtă durată și, până diseară, sunteți într-o dispoziție bună.

Citește și: HOROSCOP 5 AUGUST Luna în Leu, moment de contemplare pentru zodii. Leii au parte de o schimbare

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Să recunoaștem, cu înflăcăratul Marte în semnul tău, ești pus pe ceartă! Marte poate fi în semnul tău doar o dată la doi ani, timp de aproximativ șase săptămâni. Fii răbdător cu membrii familiei, în special cu femeile. Întârzierile, confuzia și persoanele care revin în viața ți-ar putea pune la încercare diplomația.

Citește și: HOROSCOP dragoste, august 2024: Venus, Luna și Mercur retrograd schimbă modul în care privim iubirea

Rac (21 iunie-22 iulie)

Aceasta este o zi cu certuri pentru multe persoane, inclusiv pentru dumneavoastră. Dacă sunteți conștient de acest lucru încă de la început, puteți avea răbdare în relațiile cu ceilalți, deoarece răbdarea este antidotul furiei. Fiți calm. Dați dovadă de toleranță sub presiune. Puteți face acest lucru.

Citește și: HOROSCOP 4 AUGUST Luna în Leu pune Scorpionii în centrul atenției. Capricornii, momente romantice

Leu (23 iulie-22 august)

S-ar putea să apară certuri legate de bani sau dispute cu privire la ceva ce vă aparține (sau nu). Te vei implica emoțional în toate problemele și vei spune tot ceea ce ai de zis, deoarece Soarele se află în semnul tău. Cu toate acestea, fii prudent și nu face nimic din ceea ce vei regreta mai târziu.

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Astăzi Luna se află în semnul tău în conflict cu înflăcăratul Marte, care poate declanșa emoții puternice. Acesta este motivul pentru care s-ar putea să ajungeți să vă certați cu cineva sau să vă simțiți obsedat de ceva. Încearcă să ocolești aceste probleme dacă este posibil. Rămâi calm pentru propria ta fericire.

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Ceva legat de călătorii, țări străine, guvern, medicină și lege te-ar putea irita astăzi. (Ar putea fi vorba și despre alte lucruri.) Rezultatul este că simți o oarecare anxietate, ceea ce nu este distractiv. Dacă puteți face o schimbare, faceți-o. Dacă nu, nu îți face griji, totul va fi bine.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Evitați disputele și certurile cu prietenii sau membrii grupurilor, pentru că ați putea regreta mai târziu.

Oamenii sunt irascibili astăzi și nu ai ce face. Este o influență de scurtă durată, așa că mergi mai departe. Nu vă faceți dușmani.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Aceasta este o zi proastă pentru a cere șefilor, părinților și persoanelor cu autoritate permisiunea sau aprobarea pentru orice, deoarece răspunsul lor va fi probabil unul negativ. Oamenii se enervează repede și fără niciun motiv astăzi. Sincronizarea este totul. Astăzi nu este ziua potrivită.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Stai departe de subiectele controversate precum politica și religia, pentru că aproape sigur vor izbucni certuri astăzi. Acesta nu este un lucru de care aveți nevoie. Firește, aveți opinii și le puteți împărtăși, dar astăzi este o zi proastă pentru a face acest lucru.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Astăzi ar putea apărea certuri legate de bani sau dispute cu privire la moșteniri, proprietăți comune, impozite sau datorii. De fapt, aceasta este o zi proastă pentru a intra în aceste discuții, pentru că oamenii sunt certăreți. Alege o altă zi pentru a aborda aceste chestiuni, dacă poți.

Pești (19 feb. - 20 martie)

Aveți răbdare cu partenerii și prietenii apropiați pentru că mulți oameni sunt nemulțumiți sau morocănoși astăzi. Nu lua în considerare tot ce fac cei din jur. Și dacă tot vorbim despre asta, ia-o și tu puțin mai moale. Nu exagera problemele. Fii calm.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te