HOROSCOP 30 IUNIE Luna e în Berbec și aduce mari surprize. Balanța e vânată și Gemenii geniali

DE Alex Darvari | Actualizat: 29.06.2024 - 14:31
HOROSCOP 30 IUNIE Luna e în Berbec și aduce mari surprize. Balanța e vânată și Gemenii geniali - Foto: Freepik

HOROSCOP 30 IUNIE Luna e în Berbec și aduce mari surprize. Balanța e vânată și Gemenii geniali. Pe larg, în textul de mai jos

SHARE

HOROSCOP 30 IUNIE Luna e în Berbec și aduce mari surprize. Balanța e vânată și Gemenii geniali

Citește și: ILUZIE OPTICĂ Ce animal vezi prima dată în imagine? Răspunsul spune multe despre personalitatea ta

Berbec (21 martie-19 aprilie) 

Întâmplări surpriză ar putea avea loc acasă. Un membru al familiei ar putea avea vești neașteptate. Ați putea începe brusc un nou proiect de reparații. S-ar putea ca oamenii să treacă pe aici. (Aprovizionați frigiderul astfel încât să fiți pregătiți.) Ar putea avea loc discuții neașteptate despre mutări rezidențiale.

Citește și: HOROSCOP 29 IUNIE Relația Soare-Saturn schimbă jocul. Universul protejează Berbecii și Leii

HOROSCOP 30 IUNIE Luna e în Berbec și aduce mari surprize. Balanța e vânată și Gemenii geniali

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Sunteți plin de idei strălucitoare astăzi! Între timp, aceasta este o zi rapidă, care vă va oferi oportunități de a putea întâlni fețe noi și de a vedea locuri noi. Evenimente surpriză vor avea loc probabil. Cu toate acestea, acordați atenție la tot ceea ce spuneți și faceți pentru a evita accidentele. Stați pe loc. Așteptați-vă la neprevăzut.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

S-ar putea să aveți idei inteligente și geniale de a face bani. Cu toate acestea, ai putea, de asemenea, să cheltuiești impulsiv bani sau să cumperi ceva neobișnuit, în special înaltă tehnologie sau artă modernă. Desigur, pentru că lucrurile sunt un pic în aer, s-ar putea să pierdeți bani. Păstrați-vă ochii deschiși!

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Aceasta este o zi interesantă pentru tine. Nu numai că soarele și frumoasa Venus se află în semnul tău, dar și Mercur, tot în semnul tău, dansează cu imprevizibilul Uranus, ceea ce te entuziasmează într-un mod foarte energic. Ești pregătit pentru orice! Păstrează-ți luciditatea pentru că astăzi este un peisaj care se schimbă rapid.

Leu (23 iulie-22 august)

Idei incitante, de geniu, s-ar putea să percoleze în mintea ta astăzi. Fără îndoială, cineva va fi impresionat de linia ta de gândire. Din fericire, pentru că ești ambițios acum, nu vei ezita să vorbești. În special, acest lucru s-ar putea referi la călătorii sau la relațiile cu alte țări.

Fecioară (23 aug.-22 sept.)

Un prieten s-ar putea să vă surprindă astăzi. Sau poate, în schimb, vești dintr-un grup sau dintr-o organizație vă vor uimi. Posibil, veți cunoaște pe cineva nou care este diferit sau neobișnuit? Sau poate, cineva pe care îl cunoașteți va face ceva diferit și neobișnuit. Nu este o zi plictisitoare.

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Fiți atenți pentru că astăzi șefii, părinții și figurile de autoritate (inclusiv poliția) s-ar putea să vă surprindă într-un fel sau altul. "Prins!" Pe partea bună, această surpriză ar putea fi o ofertă de muncă sau o veste minunată. Pe de altă parte, s-ar putea să vă doriți să nu-i fi întâlnit de la bun început. (Doar spuneam).

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Oportunitățile de a călători vă vor pica probabil în poală astăzi. Sau poate că, dintr-o dată, aveți șansa de a urma un curs sau de a vă întoarce la școală sau de a învăța ceva nou. Poate o ucenicie? Știri despre o altă țară ar putea, de asemenea, să vă surprindă.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Cadouri surpriză, bunătăți și favoruri din partea altora ar putea apărea astăzi în calea ta. Desigur, această energie neașteptată ar putea funcționa invers și ceva să vă fie brusc ascuns. Să sperăm că nu este cazul. S-ar putea întâmpla modificări ale aranjamentelor financiare, în special moșteniri și testamente.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Un partener, soț/soție sau un prieten apropiat probabil vă va surprinde astăzi. Ei ar putea avea o sugestie neașteptată. S-ar putea să dorească mai multă libertate în relație? S-ar putea să vă prezinte pe cineva care este diferit sau neobișnuit? Rămâneți pe recepție.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Sunt probabile întreruperi ale zilei tale de lucru. Acest lucru ar putea fi cauzat de o pană de curent, defecțiuni ale echipamentelor, erori informatice sau lipsă de personal. Pe de altă parte, ați putea beneficia de noi modalități de a face lucrurile - îmbunătățiri pe toate planurile! Ceva legat de un animal de companie ar putea fi surprinzător. Chiar și știrile din domeniul sănătății te-ar putea lua prin surprindere.

Pești (19 feb. - 20 martie)

O invitație surpriză ți-ar putea ieși în cale astăzi. Alternativ, planurile sociale ar putea fi anulate sau schimbate. Între timp, părinții ar trebui să fie foarte vigilenți astăzi, deoarece aceasta este o zi predispusă la accidente pentru copiii voștri. Unii dintre voi ar putea fi încântați de un flirt dintr-o sursă neașteptată. Ar putea fi orice.

Dacă ziua ta de naștere este astăzi

Pentru că ești intuitivă și sensibilă, anticipezi nevoile celorlalți. Și pentru că ești altruistă, s-ar putea să dai prea mult din tine. Nu uita să îți iei și tu câteva recompense pentru tine. Acesta este un an de învățare, studiu și predare. Cu siguranță, o perioadă de reflecție și de reînnoire a convingerilor tale spirituale sau religioase.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te