HOROSCOP 29 IUNIE Relația Soare-Saturn schimbă jocul. Universul protejează Berbecii și Leii

DE Florentina Enache | 28.06.2024 - 14:16
HOROSCOP 29 IUNIE Relația Soare-Saturn schimbă jocul. Universul protejează Berbecii și Leii - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 29 IUNIE Relația Soare-Saturn schimbă jocul. Universul protejează Berbecii și Leii.

SHARE

Haideți să vedem ce vă rezervă universul pentru ziua de 29 iunie 2024.

Berbec 21 martie - 19 aprilie

O forță protectoare se instalează astăzi în jurul tău. Soarele din casa a 4-a fundamentală formează un trigon melodios cu Saturn karmic din casa a 12-a sufletească și, împreună, îți oferă siguranța și spațiul de care ai nevoie pentru a procesa și a elibera orice emoții pe care le ții în tine. Acordă-ți șansa de a-ți analiza profund sentimentele - pe de altă parte, asta nu înseamnă că trebuie să te complaci în chestia asta. Procesează-ți emoțiile o dată pentru totdeauna, apoi mergi mai departe.

Taur 20 aprilie - 20 mai

Oamenii au un rol foarte important de jucat în viața ta actuală. Soarele se învârte prin Casa a 3-a a comunicării, oferindu-ți o mulțime de lucruri de spus, și ai putea întâlni persoane care gândesc la fel ca tine atunci când Soarele este în trigon cu Cronometrul Saturn în Casa a 11-a a rețelelor globale. O conversație s-ar putea dovedi crucială pentru viitorul tău, așa că fă-ți un scop din a interacționa cu toată lumea, în special cu cei aflați la marginea cercului tău social. O cunoștință de-a unui prieten îți poate aduce noi oportunități.

Citește și: HOROSCOP al iubirii pentru 2024. Ce șanse ai să îți găsești dragostea? Ce pericole pândesc relațiile

Gemeni 21 mai - 20 iunie

Este timpul să lași vorbele și să treci la fapte! Se întâmplă un trigon fantastic între Soare în Casa a 2-a a veniturilor tale și Saturn în Casa a 10-a a statutului, evidențiind o perioadă de manifestare și de culegere a roadelor eforturilor anterioare. Dacă mai aveți încă un munte de urcat, faceți un efort pentru a-l cuceri. Ar trebui să ajungi în vârf mai repede decât ai fi crezut - și probabil că vei fi încântat de premiu.

Citește și: HOROSCOP 28 IUNIE Saturn e în control. Capricornii să aibă grijă la cuvinte. Leii, discuții dificile

Rac 21 iunie - 22 iulie

Este o zi cu mare potențial pentru tine! Soarele în semnul tău versatil îți oferă o explozie suplimentară de energie care te împinge departe, în timp ce Soarele este în trigon cu Saturn în a 9-a ta Casă a creșterii. În viața ta pot apărea proiecte incitante care îți cer să spargi vechile limite și să privești lumea cu ochi noi. Dacă te simți reținut de orice limită, trebuie să încerci să treci peste ele. Este timpul să crești.

Leu 23 iulie - 22 august

Este o zi bună pentru a înfrunta câțiva demoni. Soarele din emoționanta ta casă a 12-a se conectează la magistralul Saturn din extrema ta casă a 8-a, ceea ce ar putea scoate la suprafață drame vechi care ți-au impregnat viața prea mult timp. Nu este amuzant să te confrunți cu lucruri atât de grele, dar dacă le înfrunți, te poți elibera de ele în viitor. Îmbracă-ți armura și începe să ucizi dragonii, pentru că tu ești singurul care te poate salva în acest basm.

Citește și: HOROSCOP 27 IUNIE. Ce deranj face în zodii „rebelul Uranus”? Taurii și Gemenii, zi de foc

Fecioară 23 august - 22 septembrie

Relațiile tale devin mai clare. Conectarea cu ceilalți este o idee grozavă pe măsură ce Soarele traversează a 11-a Casă a rețelelor, dar una sau două persoane în special vor ieși în evidență pe măsură ce Soarele este în trigon cu Saturn în a 7-a Casă a alianțelor. O persoană nouă apare astăzi în viața ta, iar Saturn va încerca să se asigure că va fi acolo pentru mult timp. Pe lângă aceasta, este evidențiată și apropierea de un partener existent.

Balanță 23 septembrie - 22 octombrie

Eforturile de până acum pot duce la o recompensă mare astăzi. Soarele din Casa a 10-a a reputației tale face un trigon rar, dar util, cu magistralul Saturn din Casa a 6-a a efortului zilnic, ceea ce înseamnă că tot timpul pe care l-ai investit în obiectivele tale nu ar trebui să fie în zadar. Un șef sau o altă figură de autoritate ar putea să vă lumineze și să vă deschidă o ușă sau două importante în acest proces. Nu te lăsa afectat de sindromul impostorului! Meriți să fii aici.

Scorpion 23 octombrie - 21 noiembrie

Există noi plăceri de descoperit dincolo de cele cu care ești obișnuit. Soarele se află în a 9-a Casă a călătoriilor, făcându-și datoria de a-ți extinde orizonturile, în timp ce se află în trigon cu atentul Saturn din a 5-a Casă a plăcerilor. Saturn este ocupat cu hrănirea maturității tale, arătându-ți modalități înțelepte de a aduce bucurie în viața ta - ceva interesant ar putea sosi în orice moment pentru a face exact asta. Cu cât ești mai deschis la minte, cu atât mai multă fericire poți găsi.

Citește și: HOROSCOP 26 IUNIE Ce vrea conexiunea Lună - Venus. Tauri, Gemeni, amăgiți cu bani. Racii au probleme

Săgetător 22 noiembrie - 21 decembrie

Casa ta ar putea fi decorul unei revelații majore astăzi. Are loc un trigon puternic între Soare în Casa a 8-a a împărtășirii profunde și Saturn în Casa a 4-a a familiei, care te-ar putea pune în fața unor probleme intense legate de conexiunile tale cu persoanele apropiate. Chestiunile juridice sau financiare ar putea necesita o examinare suplimentară, în special orice ați co-semnat cu altcineva, așa că pregătiți-vă să faceți față acestor probleme cu calm.

Capricorn 22 decembrie - 19 ianuarie

Legăturile personale puternice formate acum pot rezista oricăror teste ale timpului. Soarele din sectorul parteneriatelor formează un trigon optimist cu Saturn din sectorul social și, împreună, vă oferă un loc de întâlnire cu persoane necunoscute care pot juca un rol important în viața voastră sau pentru a consolida o legătură existentă. Este o perioadă foarte bună pentru a semna contracte, așa că nu ezitați să puneți pixul pe hârtie.

Vărsător 20 ianuarie - 18 februarie

Este extrem de important în acest moment să vă asigurați că sunteți compensat în mod adecvat pentru timpul și eforturile dumneavoastră. Un trigon norocos între Soare în zona ta de rutină și Saturn în Casa a 2-a a bogăției materiale te încurajează să le arăți superiorilor tăi valoarea ta și să fii plătit pentru asta! Aceasta ar fi, de asemenea, o zi excelentă pentru a căuta un nou client care ar putea deveni o sursă constantă de venit sau pentru a angaja ajutoare.

Pești 19 februarie - 20 martie

Îți poți lăsa latura expresivă să iasă la iveală. Poate că latura ta expresivă de acum este mai matură față de cea pe care ai lăsat-o să iasă la suprafață în trecut. Soarele se află în a 5-a casă a ta, cea care te ajută să găsești lumina reflectoarelor, dar trigonul său cu Saturn din propriul tău semn va dori să se asigure că acționezi în conformitate cu dorințele tale pe termen lung și nu doar te prostești în centrul scenei. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te