FOTO Femeia ce face din Andreea Raicu regina frumuseții moare tânără la Paris. Avea iubit miliardar

DE Bianca Iosef | Actualizat: 13.12.2022 - 11:40
Andreea Raicu și Cătălina Isopescu - Foto: The One
Cătălina și Oltin
Cătălina Isopescu- Foto: 9 AM
Cătălina Isopescu: Foto: playtech.ro

Cătălina Isopescu a fost unul dintre cele mai apreciate modele al generației ei. Fiica regretatului prezentator TV Emanuel Isopescu a murit înainte să facă 50 de ani. Ea a influențat destinul multor tinere printre care și pe cel al Andreei Raicu.

SHARE

Cătălina Isopescu la vârsta de 18 ani a plecat în Germania, la Munchen. Pe o stradă a văzut o clădire pe care scria Vogue, a intrat la recepție și a zis că vrea să lucreze acolo.

Urmarea... Ei bine cei care au întâmpinat-o pe Cătălina au început să râdă și i-au dat adresele de la mai multe agenții de modele. Dintre toate acestea singura agenție care a angajat-o fiind Louisa Models.

Citește și: VIDEO Forțele armate ucrainene au ucis 93.390 de ruși, dintre care 310 în ultimele 24 de ore

Cătălina a făcut câteva cataloage, o reclamă la Braun, dar avea de lucru destul de rar. Văzând asta, a schimbat agenția, a ajuns la Munich Models, si Suzane, agenta sa, i-a spus că nu are ce căuta în Germania pentru că este prea brunetă și a trimis-o la Milano, unde a stat șase luni.

Citește și: BMW caută specialiști români pentru uzina de 2 miliarde € de la Debrecen. E la 30 km de graniță

La Milano, Cătălina a lucrat foarte mult (catwalk, showroom, cataloage, pictoriale) cu Elite Milano, pentru clienți ca Armani, Mariella Burani, Alberta Ferretti. Abia se lansase Moschino Cheap & Chic si a și făcut un show. La Armani, a fost aleasă una dintre cele trei fete care să-l reprezinte pe Armani, practic o parte din "imaginea" sa, potrivit Vedete Blog.

Viaţa Andreei Raicu a fost schimbată semnificativ de Cătălina Isopescu.

Andreea Raicu a debutat în televiziune în 1996, după ce cu un an înainte avea să intre în atenția presei când a câștigat locul 1 la finala națională „Elite Model Look” și premiul „Best Elegance” „Elite Model Look” organizată la Seul, devenind astfel prima româncă recompensată cu un astfel de premiu.

“… aveam o părere destul de proastă despre aspectul meu fizic. Mă considerăm prea slabă, chiar eram foarte slabă și îmi doream să mă îngraș. Cu toate acestea, pe la 15 ani, am urmat un curs de modelling la agenția MRA și spre surprinderea mea am fost selectată în 2-3 prezentări. Aveam 18 ani când Cătălina Isopescu m-a chemat la concursul Elite Model Look. Ea se ocupa de România și m-a încurajat mult să particip. Spre marea mea surpriză am și câștigat faza națională și am mers în Coreea, la Seoul, în finală. A fost o experiență fantastică pentru mine: aveam emoții pentru că era un concurs, dar nu plecasem la drum cu gândul de a câștiga neapărat, așa că m-am bucurat din plin de această călătorie.

A fost amuzant că, la festivitatea de premiere, prezentatorii coreeni mi-au strigat la un moment dat numele, numai că mie nu mi-a venit să cred că este vorba despre mine, am rămas nemișcată. Anunţaseră premiul special Best Ellegance și mi se părea imposibil să-l fi câștigat eu. L-au rostit încă o dată iar colega mea de camera, o italiancă, îmi tot făcea semn să merg să-mi ridic trofeul. Acela cred că a fost momentul în care am început să am încredere în mine.”, mărturiseşte Andreea Raicu, despre întâlnirea cu Cătălina Isopescu şi momentul care i-a schimbat viaţa.

După ce a lucrat în lumea modei la Munchen și Milano, Cătălina a organizat în țară cele mai renumite concursuri de fotomodele, după care a devenit acționar într-o mare firmă de publicitate. 

Cătălina a murit la doar 49 de ani, iar vestea a fost făcută publică în 2021 chiar de iubitul acesteia, actorul Oltin Hurezeanu, primul român care a câştigat concursul de televiziune „Vrei să fii miliardar” și fost concurent la Exatlon.

Cine a fost soțul Cătălinei

Nici povestea de viață a fostului său partener nu este mai puțin interesantă. Oltin Hurezeanu, la vârsta de 27 de ani, în anul 2002, devenea primul român care câștiga emisiunea „Vrei să fii miliardar?”. Absolvent de Drept, soțul regretatei Cătălina Isopescu s-a îndrăgostit de teatru și a jucat în mai multe producții precum filmul „Supravietuitorul”, alături de Sergiu Nicolaescu, dar și în serialele de televiziune ca „State de România” și „Iubire ca în filme”.

În urmă cu mai mulți ani, Oltin Hurezeanu a făcut parte din trupa de striptease masculin a lui Cornel Păsat, fostul iubit al Oanei Roman. Oltin Hurezeanu avea doar 15 ani la Mineriada din 1990 şi a fost ridicat de poliţie la indicaţiile minerilor, pentru simplul motiv că avea părul lung şi „părea suspect”. El a fost agresat şi apoi sechestrat într-o unitate militară de la Băneasa timp de trei zile, potrivit Comentator.ro.

Motivul decesului

Moartea soției sale a fost un eveniment dur din viața actorului. Cătălina avea cancer laringian și, de-a lungul timpului, suferise două intervenții chirurgicale, urmase tratamente de radioterapie și chimioterapie, însă boala nemiloasă, într-un final, recidivase.  Moartea acesteia a fost determinată și de o componentă genetică, având în vedere faptul că ambii ei părinți au murit tot din cauza cancerului, scria Can Can la momentul decesului.

Ce spune Oltin acum

„Am avut doi ani foarte dureroși. Mai întâi a murit tatăl meu, dar în cazul lui era oarecum de așteptat, avea 90 de ani. Iar în aprilie anul trecut s-a stins din viață și Cătălina, iubita mea. A fost extrem de greu. Să vezi omul drag degradându-se și să nu poți face nimic este un tip de durere care te macină mult.

Ea a avut de trei ori cancer, ultimul a fost localizat în zona orofaringiană. Erau metastaze, venise și mizeria asta de pandemie, nu se putea duce la timp la control, s-a întârziat mult și cu RMN-ul, poate ar mai fi fost speranțe, dar nu știi niciodată…

A încercat cu tot felul de tratamente. Cătălina are un fiu, Arthur, în vârstă de 17 ani, nu e fiul meu biologic, dar e ca și cum ar fi al meu. Mă raportez la el, am locuit împreună, îl ajut dacă are nevoie, țin foarte mult la el. După decesul Cătălinei nu am mai locuit în acea casă.

N-a mai stat nimeni acolo, din ziua în care ea s-a stins din viață, n-am mai putut dormi acolo. Și nici fiul ei. Am mai trecut doar ca să iau niște lucruri, dar am stat foarte puțin…”, a dezvăluit Oltin Hurezeanu potrivit Viva!.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te