FOTO Naomi Campbell, alături de fiica ei în vârstă de nouă luni, pe coperta revistei Vogue UK

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 15.02.2022 - 16:56

Top-modelul britanic Naomi Campbell, în vârstă de 51 de ani, a pozat pentru prima dată alături de fiica ei, în vârstă de nouă luni, pentru coperta revistei Vogue UK.

SHARE

Într-un interviu acordat pentru numărul din luna martie al acestei reviste, Naomi Campbell a vorbit în premieră despre fiica ei, dezvăluind că aceasta "nu este adoptată", şi a spus totodată că adoră să fie mamă.

Celebrul top-model britanic anunţase în mai 2020 că era însărcinată şi că aştepta naşterea primului ei copil, însă nu a dezvăluit atunci alte informaţii.

Citește și: Petreceri cu avatar-uri dezbrăcate și sex în grup, pe Roblox, platforma de jocuri preferată de copii

"Nu este adoptată - este copilul meu", a dezvăluit Naomi Campbell pentru British Vogue, adăugând că în acea vreme foarte puţine persoane ştiau că ea urma să devină mamă.

"Pot să-i număr pe degetele de la o singură mână pe oamenii care ştiau că eu urma să nasc. Fiica mea este cea mai mare binecuvântare pe care puteam să mi-o imaginez vreodată. Este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată", a spus top-modelul britanic.

"Am ştiut dintotdeauna că voi deveni mamă într-o bună zi. Este cea mai mare bucurie pe care mi-am imaginat-o. Sunt norocoasă să o am şi ştiu acest lucru", a adăugat Naomi Campbell, care nu a exclus posibilitatea de a avea în viitor şi alţi copii.

Citește și: VIDEO Cum arată cel mai avansat tronson de pe Autostrada de Centură București. Inaugurat anul acesta

Totodată, ea s-a declarat încântată să se simtă "din nou copil", întrucât îşi retrăieşte copilăria prin intermediul fiicei sale: "Trăiesc din nou în ritmul creşei, mă joc şi descopăr cât de multe jucării minunate există în această lume! Şi păpuşi! Lucruri la care nici nu visam".

Invitată de jurnalişti să dezvăluie cea mai mare surpriză pe care i-a adus viaţa de mamă, Naomi Campbell a răspuns fără ezitare: "O pun pe fiica mea pe primul loc. Tot ceea ce fac, fac pentru ea - asta e. Este ceva complet altruist, nu-i aşa?".

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.