Fiica lui Cristi Danileț, două facultăți la zi, topmodel și influencer. Ce spune despre tatăl său

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 02.06.2023 - 19:54
Cristina Danileț, fiica judecătorului Cristi Danileț Foto: Instagram/Cristina Danileț

Fiica judecătorului Cristi Danileț a devenit aproape la fel de cunoscută ca tatăl său. Cristina Danileț a urmat două facultăți la zi, este top model și influencer. Ea se consideră un copil obișnuit.

SHARE

Fiica judecătorului Cristi Danileț a urmat două facultăți la zi, este top model și influencer. Ea spune că nu consideră că celebritatea tatălui său i-a adus avantaje sau dezavantaje.

Mai mult, consideră a fost întotdeauna un copil obișnuit care a avut norocul să aibă în jurul ei oameni care au apreciat-o pentru ceea ce este ea. Însă admite că a crescut într-o familie cu ”principii înalte”.

Fiica judecătorului Cristi Danileț, celebră, frumoasă și deșteaptă

Cristina Danileț, fiica judecătorului Cristi Danileț, a absolvit acum Facultatea de Studii Europene și a terminat anul 3 la Facultatea de Drept din cadrul UBB Cluj. Pe lângă faptul că a învățat pentru două facultăți la zi, tânăra s-a remarcat cu frumusețea ei în lumea modelingului și adună tot mai mulți urmăritori pe Instagram.

Aceasta a acordat un scurt interviu pentru Clujust.

”Nu consider că îmi oferă neaparat vreo poziție, cât și avantaje sau dezavantaje să fiu fiica lui Cristi. Cred că am fost întotdeauna un copil obișnuit și am avut noroc de oameni in jurul meu, care nu m-au apreciat pentru altceva decât pentru persoana care sunt. 

Citește și: Judecătorul Cristi Danileţ revine în magistratură după ce a câştigat al treilea proces cu CSM

Într-adevăr, am crescut într-o familie cu principii înalte și am avut mereu griăa la imaginea mea și la stilul meu de viață pentru că valorile insuflate de părinți au fost dintre cele mai sănătoase”, a spus Crfistina Danileț.

Fiica celebrului judecător a povestit cum a ajuns topmodel dar consideră că frumusețea este trecătoare așa că a făcut două facultăți în același timp. Pe una a absolvit-o de curând. la cealaltă mai are un an de studiu.

”Am făcut un curs de makeup țn anul 2018, în urma căruia una din fostele cursante ale trainerului, care era la momentul acela PR la o firma de bijuterii din Cluj, m-a propus pentru o ședința foto in colaborare cu revista Marie Claire, iar de atunci am avut o ascensiune în această breaslă”, a spus fata judecătorului Danileț.

Ea a spus că face drptul din pasiune însă ar vrea să vadă ce îi rezervă aria Relațiilor Internaționale, specializarea pe care tocmai a absolvit-o.

Ce a dezvăluit despre părinții ei. ”Tata a fost într-o continuă evoluție în carieră”

Fiica lui Cristi Danileț a mai spus că nu se sfătuiește cu tatăl său în ceea ce privesște cariera ei. Iar despre rețelele sociale a spus că a fost o pasiune neașteptată la fel ca modelingul.

”Nu mă sfătuiesc cu Cristi sau cu altcineva în ceea ce privește cariera. Mama mea este cel mai mare susținător al meu și ea mă mai sfatuieste, dar fără să îmi impună ceva.

Relația cu ea a fost mai apropiată din pricina faptului ca tata a fost într-o continuă evoluție în carieră și nu a stat prea mult prin Cluj, așa că ei îi datorez totul.

Citește și: Danileț: „Sunt oameni care ţin în mână cariera magistraţilor, iar lucrurile nu pot să rămână aşa“

Una peste alta, consider că ai mei au făcut o echipă bună în ceea ce mă privește până acum și că de acum încolo este de datoria mea sa îi fac mândri, fiind împlinită cu viitorul pe care mi-l aleg”, a spus Cristina Danileț.

Urmărește-ne pe Google News

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te