Documentul ce i-a permis Andreei Bălan să rămână cu 3 case și milionară. Ia și pensie alimentară

DE Alex Darvari | Actualizat: 05.11.2022 - 18:56
Andreea Bălan - FOTO: FB

Cântăreața Andreea Bălan a acumulat o avere impresionantă de-a lungul unei cariere care a început la o vârstă fragedă în trupa Andre. Artista a trecut cu bine printr-un divorț și pentru că a semnat un contract prenupțial.

SHARE

Andreea Georgiana Bălan are 39 de ani. A debutat în televiziune în anul 1994, în cadrul programului Ba Da, Ba Nu, urmând ca doi ani mai târziu să-și lanseze primul album, Amețiți de fum. A devenit cunoscută ca membră a duetului Andrè, în cadrul căruia a activat între anii 1998 și 2001 și a lansat 7 albume.

Citește și: Cercul suspecților, restrâns în cazul Halep. S-a aflat cu precizie când a primit substanța interzisă

A influențat tinerele prin moda platformelor, denumite generic „șenile”, a codițelor, a fustelor mini. Formația a primit în 2002 patru discuri de platină și unul de aur pentru cele 1.500.000 de exemplare ale albumelor vândute. După destrămarea formației Andrè, lansează pe 23 iunie 2002 primul album solo.

De atunci a lansat încă 5 albume și 20 de videoclipuri. În 2007 participă la emisiunea Dansez pentru tine, unde se clasează pe locul 1.

Citește și: VIDEO Cine-i mama bombardierului care-i amenința cu verii pe polițiști, dar s-a ascuns la bunică-sa

Andreea Bălan a divorțat cu scandal de George Burcea

în momentul în care vor divorța, Andreea Bălan va rămâne cu o casă în valoare de jumătate de milion de euro, un apartament de 100 de mii de euro, dar și o altă locuință, estimată la 90 de mii de euro. Ambele sunt proprietăți în zone foarte bune, la care se adaugă și trei mașini de lux. Totodată, George Burcea nu se va alege cu absolut nimic din aceste bunuri, pentru că între ei există acest contract prenupțial.

„Eu am o casă, casa respectivă pe care am construit-o atunci, am răscumpărat și cealaltă parte și acum suntem în renovări, pentru că vreau să mă bucur de tot spațiul, e o casă mare, care valorează ceva. Și am mai două apartamente...

Abia în ultimii ani am investit în mine. În show-uri, în ținutele de scenă, tot timpul am vrut să fie spectaculoase. Dar în mine, personal, n-am investit, ceea ce era greșit. Abia în ultimii doi, trei ani am început să investesc în mine. Mă doare inima când dau cu cardul, o geantă 1.500 de euro… Eu nu pot să îmi cumpăr lucruri foarte scumpe. Mai bine pun banii în bancă și mă uit pe aplicație dimineața… uuu, ce bine! Ca un artist, trebuie să investesc”, s-a confesat lui Măruță.

Presa a scris că o parte banii câștigați în trupa Andre au fost prost investiți de tatăl său. Ea a început să câștige din nou după ce a participar la show-ul „Dansez pentru tine”. Presa scrie că Andre câștigă câteva mii de euro la un eveniment. Ea cântă și alături de fosta colegă de trupă Andre și percepe în jur de 4-5 mii de euro.

Ea are doi copii.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te