Descoperirea făcută de o femeie în casa sa, veche de 127 de ani. Podul ascundea ceva șocant

DE Florentina Enache | Actualizat: 27.08.2024 - 19:01
Descoperirea făcută de o femeie în casa sa, veche de 127 de ani. Podul ascundea ceva șocant - Foto: Profimediaimages.ro (rol ilustrativ)
Descoperirea făcută de o femeie în casa sa, veche de 127 de ani. Podul ascundea ceva șocant - Foto: Profimediaimages.ro (rol ilustrativ)

Descoperirea făcută de o femeie în casa sa, veche de 127 de ani. Podul ascundea ceva șocant. Femeia a împărtășit povestea pe Reddit.

SHARE

O femeie a rămas uimită după ce a descoperit o cameră ascunsă în casa ei veche de 127 de ani.

Citește și: Un milionar nemilos demolează casa unui bătrân neajutorat. Găsește printre ruine o poză cu el copil

Ea a împărtășit descoperirea sa pe platforma Reddit, iar mai mulți utilizatori au avertizat-o să se ferească de spațiul misterios. Femeia a dat peste camera ascunsă atunci când a observat ceva ciudat în lambriurile unui dulap din podul casei.

Citește și: De ce poți slăbi mâncând McDonald's? Ce să respecți ca să te poți bucura de mâncarea ta preferată

La o inspecție mai atentă, și-a dat seama că dulapul ascundea ceva. Împărtășind descoperirea sa pe Reddit, ea a scris: „Am găsit această cameră ascunsă în casa mea anul trecut. Singura modalitate de a o accesa este să dai jos lambriul din dulapul de la etaj. E așa tare! Casa mea a fost construită în 1897”.

Ea a povestit cum fiul ei a insistat că există o discrepanță între dimensiunea podului și restul casei, sugerând o zonă nevăzută. Ea a dezvăluit: „Fiul meu îmi tot spunea că podul nu se potrivește cu parterul”, conform unui articol al Daily Mirror.

Citește și: Cu ce să NU amesteci pastele fiindcă devin nesănătoase. Diferența dintre cele integrale și cele albe

Spunea că trebuie să existe un spațiu ascuns. Și iată că era. În căutare de informații, femeia a întrebat pe Reddit pentru ce ar fi putut fi folosită această cameră.

Foto: Reddit / satk98

Foto: Reddit / satk98

În replică, un utilizator a sugerat înfricoșător: „O cameră pentru crime”. Un altul a intervenit: „Sunt mulți oameni care ar spune să lăsăm lucrurile așa cum sunt. Ați simțit vreo schimbare în casă de când ați găsit-o?”.

Între timp, un al treilea a adăugat: „Neștiind locația exactă, este greu să îi identificăm exact utilizarea.”

„Dar cred că o astfel de cameră ar fi similară cu camerele secrete create în timpul Războiului de Independență (cu 100 de ani înainte de construirea casei dumneavoastră), precum și în timpul Războiului Civil; care se aliniază datei construirii acesteia. Acele camere secrete erau folosite în principal pentru a ascunde obiecte de valoare și pentru a depozita alimente, astfel încât dușmanii să nu le confiște sau să le jefuiască.”

„De asemenea, ar fi putut fi folosită pentru a ascunde sclavi fugiți. Dar din nou. Neștiind locația dumneavoastră, e greu de zis”. Această ipoteză a fost pusă sub semnul îndoielii de un alt comentator, care a remarcat: „1897 este la peste trei decenii după sfârșitul sclaviei și al Războiului Civil în SUA”.

Citește și: De ce devenim mai scunzi pe măsură ce îmbătrânim? De la ce vârstă începem să pierdem din înălțime

În replică, persoana a recunoscut că nu se aliniază datele, dar a detaliat: „Sunt conștient. Dar reconstrucția de după Războiul Civil a fost în primul rând la mijlocul anilor 1860 până la sfârșitul anilor 1870. Și, la fel ca bunicile oamenilor născuți la începutul anilor 1900, aceștia au continuat să își aprovizioneze pivnițele toată viața, după ce au trecut prin Marea Depresiune, ca pregătire și teamă de revenirea vremurilor grele.” 

Utilizatorul a încheiat cu o perspectivă istorică, adăugând: „Același lucru este valabil și pentru camerele secrete, acestea au continuat să fie implementate în case pentru măsuri de siguranță. Iar cu privire la ascunderea sclavilor fugari - deși sclavia nu a mai fost permisă odată cu terminarea Războiului Civil, a fost nevoie de decenii pentru ca anumite zone să o abolească în cele din urmă.”

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te