De ce a făcut închisoare fosta soție a lui Ilie Năstase. L-a bătut pe cel care a turnat-o la poliție

DE Alex Darvari | Actualizat: 07.06.2023 - 16:57
De ce a făcut închisoare fosta soție a lui Ilie Năstase - Foto: playsport.ro

Fosta soție a lui Ilie Năstase Brigitte Sfăt a fost condamnată la închisoare cu executare în urmă cu mai mulți ani. Ea spune că a fost trasă pe sfoară de subalternii care au scos-o vinovată de furtul unor bani.

SHARE

Brigitte Sfăt a fost căsătorită cu fostul mare tenisman Ilie Năstase, dar cei doi au divorțat cu mare scandal. 

În martie 2018, Ilie Năstase și Brigitte Sfăt, atunci căsătoriți, s-au luat la bătaie pe stradă, ceea ce a dus la divorț.

De ce a făcut închisoare fosta soție a lui Ilie Năstase

„Nimeni nu poate stăpâni furia unei femei trădate. Eu voiam să mă duc în restaurant, el mă ținea de păr ca să nu intru. Mă ținea de geantă, i-am lăsat și geanta. I-aș fi lăsat și părul, dar nu aveam cum. Am vorbit cu el. Voiam să îi arăt că nu sunt proastă, că nu mă păcălește el pe mine. Mi-am sunat avocatul și am întrebat ce aș putea să fac”, a mai spus Brigitte Sfat la Teo Show . 

Ultimul scandal în care fusese implicat Ilie Năstase l-a adus pe fostul mare jucător de tenis în atenția poliției, după ce a fost acuzat de Brigitte că ar fi intrat prin efracție în locuința ei și i-ar fi "furat" obiecte scumpe, printre care genți, parfumuri și pantofi. 

Ilie Năstase mai fusese căsătorit

A fost a 4-a căsnicie a lui Ilie Năstase, după cele cu fotomodelul brazilian Dominique Grazia (1972-1982), actrița americană Alexandra King (1984-2003) și Amalia Teodosescu (2004-2010).

Nici Brigitte nu era la prima căsătorie. Ea fusese căsătorită cu Octavian Sfăt care a murit intempestiv.

Ea a povestit că a fost condamnată la închisoare cu executare. Ea susține că a stat doi ani la închisoare după ce unul din managerii unuia din cluburile fostului soț a depus mărturie mincinoasă. 

„Managerii care se ocupau de acele locuri nu au acceptat să aibă o șefă femeie. Primul lucru, a plecat un manager, la trei săptămâni, pentru că el nu a acceptat să primească indicații de la o femeie. 

S-a furat un miliard

Manager-ul de la celălalt club m-a furat un miliard și m-a băgat pe mine la pușcărie, pentru recuperare de bani. După ce a furat un miliard, m-a băgat pe mine la pușcărie, adică eu am devenit infractoarea, după ce am fost furată, dar banii nu i-am recuperat”, a declarant Brigitte Pastramă pentru o emisiune difuzată pe youtube.

Aceasta spune că a fost „turnată” pentru că un bărbat nu a suportat ca ea să îi fie șefă.

„Eu am făcut pușcărie, deoarece am o plângere de la manager-ul clubului unde nu am încasat, de când a murit Tavi, niciun ban. El a încasat toți banii, inclusiv băutura, alcoolul cumpărat de la negru, din vamă, și îl vindea în numele firmei pe care am moștenit-o”.

Femeia spune că ea a ajuns din păgubită să fie declarată infractoare

„În momentul în care l-am întrebat de încasări și cât s-a încasat și am vrut să fac inventarul, a fugit și mi-a făcut plângere mie și am ajuns eu, din păgubit, infractoare (…) Așa am ajuns eu la pușcărie, din cauza manager-ului de la clubul pe care l-am moștenit. Când l-am întrebat de ce nu am încasări și de ce aduc bani de acasă, a plecat și m-a băgat el la pușcărie”, a menționat aceasta.

Citește și: FOTO Ilie Năstase nu e la prima soție pe care o bate: Mă trăgea de păr să nu intru în restaurant

Brigitte mai spune că a fost reținută de mai multe ori. Brigitte a mai menționat că a fost acuzată de manager că l-a bătut, lucru care a influențat decizia instanței.

„Am fost arestată, mi s-a dat drumul, am fost arestată din nou, mi s-a dat drumul și, după care, a trebuit să mă duc la pușcărie doi ani. Eu de asta am făcut pușcărie, pentru că am fost acuzată că mi-am recuperat 5.000 de euro din banii furați din încasări pe care eu nu le-am văzut niciodată, în clubul pe care îl gestiona unul dintre manageri”, a povestit Brigitte.

Citește și: FOTO Ilie Năstase și-a falsificat biografia. Carte cu povești de dragoste inventate la 50 de lei

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te