FOTO Ilie Năstase nu e la prima soție pe care o bate: Mă trăgea de păr să nu intru în restaurant

DE Alex Darvari | Actualizat: 13.01.2021 - 14:06

Ioana Năstase Simion a povestit presei că a fost bătută, vineri, de soț, Ilie Năstase, și că se bucură că a scăpat teafără. În martie 2018, Ilie Năstase și Brigitte Sfăt, atunci căsătoriți, s-au luat la bătaie pe stradă, ceea ce a dus la divorț.

SHARE

Citește și: FOTO Înainte s-o bată, Năstase îi luase soției o mașină de 250.000€. Își vânduse casa pentru asta

„Nimeni nu poate stăpâni furia unei femei trădate. Eu voiam să mă duc în restaurant, el mă ținea de păr ca să nu intru. Mă ținea de geantă, i-am lăsat și geanta. I-aș fi lăsat și părul, dar nu aveam cum. Am vorbit cu el. Voiam să îi arăt că nu sunt proastă, că nu mă păcălește el pe mine. Mi-am sunat avocatul și am întrebat ce aș putea să fac”, a mai spus Brigitte Sfat la Teo Show .  

Citește și

VIDEO Mircea Nebunu l-a luat sub aripa sa pe Leo de la Kuweit care are probleme cu clanul Duduianu

 

„Eu am ieșit din restaurant ca să mă urc pe motor. De-asta am și plecat. Proprietarul a văzut că filmau, de-aia am și plecat. O să o dau în judecată. Eu eram singur acolo. Singur am ieșit de acolo, nu eram cu nimeni acolo. Mai bine ai face să taci din gură. Erai căsătorita cu mine și te-ai dus cu el, amantul, iubitul. Ești cu un băiat tânăr, de 33 de ani, de la sală. Nu e instructor! Este fratele partenerului ei de la magazin. Am prins-o! Se ținea de mână cu el. M-am dus acolo pe neașteptate și am prins-o. Nu are de ce să îmi fie rușine”, a declarat Ilie Năstase, în direct prin telefon la Teo Show în martie 2018.

Citește și

EXCLUSIV „Selly”, marcă deținută de Inna. Selly încasează 22.000 de lei/lună, Inna - 5 milioane/lună

În final cei doi au divorțat.

Actuala soție, Ioana le-a povestit jurnaliștilor de la Prosport că evenimentele au avut loc vineri seara, după ce femeia s-a întors de la munte.

"E adevărat ce a apărut în presă. Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni", a spus femeia.

Citește și

Confruntarea zilei! Antivaccinista Monica Pop o contrazice dur pe conspiraționista Șoșoacă

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.