Culturistul Yuri Tolochko a divorțat de „soția gonflabilă” pentru a deveni bigam

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 17.12.2021 - 10:49
Culturistul Yuri Tolochko a divorțat de „soția gonflabilă” pentru a deveni bigam. Are două păpuși. / Foto: wowbiz.ro

Yuri Tolochko (36 de ani), din Kazahstan, primul om din lume care s-a căsătorit cu o păpușă gonflabilă, a divorțat de aceasta pentru a deveni bigam. Culturistul va petrece sărbătorile alături de cele două noi păpuși gonflabile ale sale, Lola și Luna.

SHARE

Yuri Tolochko a divorțat de prima sa „soție gonflabilă”, iar după divorț a decis că trebuie să își încerce iar norocul în dragoste. De data aceasta, însă, cu două păpuși gonflabile noi, Lola și Luna, relatează Daily Mirror, citat de wowbiz.ro.

Culturistul nu le cunoaște de foarte mult timp pe Lola și Luna, dar spune că relația a avansat foarte repede. Este atât de atașat de ele, că le ia și în călătorii.

Citește și: Brooke Shields, virgină până la 22 de ani, mărturisește că a început să-i placă sexul după 40 de ani

Recent, Yuri a luat-o pe Luna cu el în Bulgaria pentru afaceri de serviciu, însă a simțit că totul a fost ca „o lună de miere”. O cină romantică, puțină acțiune în camera de hotel după...nimic nu a lipsit din aventura lor. 

De Crăciun, Yuri le va răsfăța pe noile lui „soții” cu cadouri scumpe și va pregăti o seară și specială.

„Am avut mult de muncă în ultima vreme, așa că am petrecut mai puțin timp cu ele”, a declarat Yuri.

”De sărbători o să ne distrăm! În țara mea, Crăciunul este sărbătorit, de obicei, pe 7 ianuarie. 25 decembrie este mai mult o zi liberă pentru distracție, o ocazie să mă văd cu prietenii și să fac sex. Dar 7 ianuarie este o sărbătoare mai mistică pentru mine”, a adăugat excentricul culturist. 

Citește și: Mașinile care au marcat anul 2021. Performanțe care rămân în istorie

Yuri Tolochko a înșelat-o pe Margo, prima sa „soție gonflabilă”, cu o mască din metal

Yuri Tolochko a devenit cunoscut pe internet când a anunțat că o ia de nevasta pe păpușa lui gonflabilă, Margo, în noiembrie 2020. Kazahul nu s-a zgârcit când a venit vorba de show. A făcut o ceremonie în toată regula, înconjurat de familie și prieteni, în care el și Margo și-au jurat iubire veșnică.

„Iubirea veșnică” n-a ținut nici măcar cât termenul de valabilitate al păpușii lui, pentru că Yuri este veșnic îndrăgostit de lucruri ciudate.

Povestea lui Yuri și Margo s-a terminat brusc primăvara trecută, pe vremea când păpușa se afla la reparat. Yuri a „înșelat-o” cu o mască din metal, așa că cei doi au divorțat, relatează wowbiz.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.