Căsătorit cu o româncă, Piero, boss-ul Ferrari, vine des în România. Merge cu o Dacie, de „frică”

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 10.11.2023 - 13:42
Căsătorit cu o româncă, Piero, boss-ul Ferrari, vine des în România. Merge cu o Dacie, de „frică” - Foto: gsp.ro

Piero Ferrari, boss-ul miliardar de 78 ani al constructorului italian de supercar-uri Ferrari, e căsătorit cu o româncă de 34 de ani și vine des în România. Deși și-ar putea lua sau închiria orice mașină, merge cu o Dacia Sandero Stepway, cu șofer. Probabil, de teama traficului.

SHARE

Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, a povestit că vine aproape lunar în România și de cele mai multe ori chiar cu soțul ei. Mai mult, ea a spus că le place atât de mult în România încât și-au cumpărat o mașină românească.

„Îi place în România. Este diferit față de Italia, România are un lifestyle frumos și ne place să venim pentru câteva zile. Ne deconectăm un pic de lumea Ferrari.

Chiar de curând ne-am cumpărat o Dacia și acum o lună ne-am plimbat prin București cu ea și i-a plăcut. Avem și șofer”, a declarat Romina Gingașu, la Digi FM

Citește și: FOTOREPORTAJ de la cel mai mare eveniment pentru mașini clasice, Concorso d’Eleganza Villa d’Este

Cum a ajuns Romina Gingașu, ex-iubita lui Prigoană, soția milionarului Piero Lardi Ferrari

Romina Gingașu, o româncă născută în 1989 la București, care în trecut s-a iubit cu Silvius, fiul cel mic al milionarului român Silviu Prigoană, a ajuns printre moștenitorii imperiului Ferrari în 2021, când s-a căsătorit cu Piero Lardi Ferrari, fiul nelegitim al legendarului Enzo Ferrari, născut în 1945.

În 2016, când avea 27 de ani, tânăra locuia la Monte Carlo, lucra ca agent de vânzări pentru reputatul producător de avioane Bombardier și a fost trimisă ca reprezentant al firmei la o întâlnire cu legendarul campion de Formula 1, Niki Lauda, care în acel an a făcut înconjurul lumii cu o aeronavă Bombardier, și mai mulți oameni de afaceri și, evident, potențiali clienți. 

Citește și: FOTO Un manelist care are Ferrari de 250.000 € i-a luat iubitei Mercedes „de săraci”, de 120.000 €

Printre participanții la eveniment s-a numărat și Piero Lardi Ferrari, fiul nelegitim al lui Enzo Ferrari, care deține la ora actuală 10% din acțiunile imperiului Ferrari, primite moștenire de la tatăl său.

Cum italianul, pe atunci în vârstă de 71 de ani, s-a arătat interesat să-și achiziționeze un jet privat Bombardier, și Romina Gingașu i-a dat toate detaliile necesare, cei doi au descoperit că au pasiuni comune, aviația și ingineria.

S-au apropiat. Iar tânăra româncă, care s-a iubit și cu Silvius Prigoană, fiul cel mic al milionarului român Silviu Prigoană, principalul acționar al Rosal Group, l-a „vrăjit” pe Piero. Cei doi au rămas aproape nedespărțiți din acel moment.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te