Bianca Drăgușanu, între Alex Bodi și Gabi Bădălău: „Stai, fă, la masă!” versus „Acum, e femeia mea”

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 29.09.2021 - 17:36
Bianca Drăgușanu, între Alex Bodi și Gabi Bădălău: „Stai, fă la masă!”, ”Acum, e femeia mea”. / Foto: playtech.ro

Bianca Drăgușanu, actualul său partener Gabi Bădălău, și fostul șot, afaceristul Alex Bodi, s-au întâlnit la un restaurant. Toți trei au stat la aceeași masă, iar controversele nu au întărziat să apară, diva jucând la două capete.

SHARE

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu luau prânzul liniștiți, când deodată s-au trezit cu musculosul din Mediaș la masă. Era supărat foc, după ce pe cancan.ro au apărut imaginile cu el în timp ce trăgea de portiera mașinii Biancăi. Cei doi au fost filmați când ieșeau de la un salon de unghii, unde vedeta fusese la un tratament.

Problema cea mai mare a lui Alex Bodi era că diva nu recunoștea că s-ar fi întâlnit de bunăvoie și nesilită de nimeni cu el, ori că se auzeau la telefon sau își trimiteau mesaje în privat. Alex ar fi ținut să-i transmită și lui Gabi Bădălău aceste lucruri, rănit în orgoliu după ce blonda nu i-ar fi dat vreo speranță de împăcare, deși, zile întregi, cei doi ar fi fost în tatonări pe ascuns.

Citește și: Alex Bodi, judecat pentru proxenetism, dedicații pentru Bianca Drăgușanu, deși în trecut o mai lovea

Bădălău l-a invitat Bodi să se așeze la masă, să nu facă scandal

Potrivit cancan.ro, după ce a venit la masă, Gabi Bădălău l-a invitat elegant pe Alex Bodi să se așeze, să nu facă scandal, pentru că nu este cazul.

„Fratele meu, stai la masă, calmează-te, să bem un pahar de vin. Voi, dacă aveți chestiuni nerezolvate, poate ar trebui să le rezolvați”, i-ar fi spus Gabi fostului soț al Biancăi Drăgușanu.

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Bădălău jr. Drumurile au readus-o în fața interlopului Alex Bodi

Alex Bodi: Te distrug, Bianca! De ce ai jucat la două capete?

Reacțiile lui Alex Bodi ar fi fost pline de tensiune. „Te distrug, Bianca, te distrug, o să arăt tuturor cine ești tu cu adevărat. De ce îmi spuneai că Gabi este în depresie și plânge după tine, că nu vrei să mai fii cu el, că nu știi ce simți. De ce ai jucat la două capete?”, ar fi fost acuzațiile milionarului din Mediaș.

Bianca Drăgușanu ar fi vrut să părăsească incinta, dar Gabi Bădălău ar fi reacționat rapid. „Stai, fă, la masă, unde pleci?”, ar fi spus viitorul soț al blondei, potrivit martorilor din restaurant. Dialogul ar fi fost mai mult între cei doi bărbați din viața Biancăi Drăgușanu, iar blonda ar fi fost nevoită doar să asculte acuzațiile celui care i-a fost soț până anul trecut.

„Cum poți să spui prin oraș că îmi faci plângere penală? Cu ce te-am hărțuit eu pe tine? Gabi știe de câte ori m-ai sunat? De câte ori mi-ai trimis mesaje? Cum ne-am întâlnit pentru că îmi spuneai unde ești? Că am stabilit amândoi că o luăm treptat și vedem dacă rezultă ceva din asta? Cum poți să minți cu atâta nerușinare”, i-ar fi reproșat Bodi fostei neveste, scrie cancan.ro.

Beizadeaua Bădălău: Acum e femeia mea, ne iubim, suntem împreună

La un moment dat, pentru a aplana conflictul, Bădălău, fiul milionar al fostului senator PSD Niculae Bădălău, i-ar fi spus lui Alex Bodi: „Bianca acum e femeia mea, ne iubim, suntem împreună, ce a fost, a fost”.

„Totul este bine, nu s-a întâmplat nimic ieșit din comun. Oricum, nu mă interesează ce crede lumea sau subiectul de nicio culoare și de niciun fCel. Nu mă interesează să mai vorbesc despre asta și oricum se interpretează totul. Eu sunt bine. Nu am înțeles nimic din conversația de la masă. Ce am înțeles, la final, este că (Bodi, n.r.) vrea să mă distrugă și atât. Eu sunt fericită, am o relație, sunt exact cum vreau să fiu și nu mai vreau să tulbur liniștea cu nimic”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Alex Bodi ar fi plecat nervos de la întâlnirea-fulger cu diva și milionarul din Bolintin Vale.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te