Beizadeaua lui Bădălău a scos-o în oraș pe Drăgușanca. El a băut și a condus, ea a mâncat cu mâna

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 24.03.2023 - 09:54
Gabriel Bădălău și Bianca Drăgușanu, surprinși la restaurant. - Foto: spynews.ro

Gabriel Bădălău, fiul baronului PSD arestat pentru mită Niculae Bădălău, a ieșit cu iubita, Bianca Drăgușanu, la restaurant. Diva a mâncat cu „cleștișorul de aur”, cu mâna, el a băut un pahar cu vin și, după masă, s-a urcat la volan.

SHARE

Beizadeaua lui Bădălău și iubita sa, Bianca Drăgușanu, au fost surprinși de paparazzi în timp ce au ieșit să ia cina în oraș, la un restaurant de fițe din centrul Bucureștiului. 

Nu au venit împreună, ci s-au întâlnit direct la restaurant. Gabriel Bădălău, care pe 22 martie, cu două zile în urmă, a fost pus sub control judiciar într-un dosar în care este cercetat pentru dare de mită, s-a lăsat puțin așteptat. 

Înainte să intre în local, Gabriel Bădălău a avut grijă să se aranjeze și să se asigure că arată „ca scos din cutie”. Odată așezați la masă, a durat câteva minute bune până când cei doi îndrăgostiți s-au decis ce vor să mănânce.

Citește și: Nicolae Bădălău a fost revocat din fruntea Curții de Conturi. Pierde un salariu de 5.300 de euro

Când le-a venit comanda, Drăgușanca, înfometată, a uitat că avea și tacâmuri pe masă și s-a apucat să ciugulească cu „cleștișorul de aur”, cu mâna. Iar în timpul cinei romantice Bădălău junior a băut un pahar cu vin, relatează spynews.ro.

După ce au terminat de luat cina, beizadeaua lui Bădălău și iubita sa, Bianca Drăgușanu, s-au îndreptat spre bolizii lor de lux. 

Fără a ține cont însă că a băut, Gabi Bădălău s-a urcat la volan și a plecat.

Citește și: Nicolae Bădălău obținea contracte prin timorarea primarilor. Gabi, fiul său, bogăție ostentativă

Bădălău junior, sub control judiciar pentru mită

Gabriel Bădălău, fiul baronului PSD arestat pentru mită Niculae Bădălău, și iubitul Biancăi Drăgușanu, a fost pus sub control judiciar miercuri, 22 martie, într-un dosar în care este cercetat pentru dare de mită.

El este acuzat că a dat șpagă unui primar pentru un contract de rețea de alimentare cu apă.

”În contextul derulării unui contract încheiat de primăria unei comune cu o asociere de firme (din care făcea parte și societatea administrată de inculpat), ce avea ca obiect

„Înființare rețea de alimentare cu apă în satele ..., comuna ..., județul Giurgiu”, în lunile octombrie 2021 și noiembrie 2022, omul de afaceri, cercetat în prezenta cauză, împreună cu o altă persoană, i-ar fi oferit, prin intermediar, primarului comunei respective un procentaj de 7% (344.000 lei) din valoarea contractului, pentru ca, în schimb, acesta din urmă să efectueze în continuare plățile către firma respectivă, chiar și pentru lucrări neconforme”, a transmis DNA.

Niculae Bădălău a scapăt de arestul preventiv: Va fi judecat în libertate, sub control judiciar

Curtea de Apel Bucureşti a dispus, vineri, 10 martie, ca Niculae Bădălău să fie eliberat din arestul preventiv, el urmând să fie judecat în libertate, sub control judiciar, în dosarul în care este acuzat de corupţie.

Bădălău se afla în arest de la sfârşitul lunii noiembrie 2022.

Niculae Bădălău are mai multe interdicţii, el neavând voie să plece din România sau să ia legătură cu denunţătorul său, Dan Păsat, sau cu Elena Matache.

Bădălău este judecat la Tribunalul Giurgiu pentru dare de mită şi trafic de influenţă într-un dosar în care este acuzat că i-a oferit mită 170.000 de euro primarului din comuna Bucşani, Dan Păsat (fost deputat PNL), în schimbul acordării unor contracte de lucrări publice.

Potrivit DNA, în zilele de 9 august şi 19 noiembrie 2022, în calitate de consilier de conturi în cadrul Curţii de Conturi şi vicepreşedinte al Autorităţii de Audit din cadrul aceleiaşi instituţii, Niculae Bădălău i-a pretins primarului Dan Păsat să atribuie un anumit contract unei societăţi administrate de o rudă a lui Bădălău. Contractul viza "Reabilitarea sistemului de alimentare cu apă potabilă", fiind estimat la valoarea de 7.071.925 lei fără TVA.

În schimbul acestui 'serviciu', Bădălău ar fi promis că va determina o persoană din conducerea Companiei Naţionale de Investiţii (CNI), asupra căreia a lăsat să se înţeleagă că are influenţă, să asigure finanţarea a două proiecte depuse la această instituţie de primăria din Bucşani.

De asemenea, în perioada 2021-2022, în contextul derulării unui contract pe care aceeaşi primărie îl avea încheiat cu aceeaşi societate comercială, Niculae Bădălău i-ar fi oferit primarului Dan Păsat mai multe sume de bani pentru ca, în schimb, acesta să efectueze în continuare plăţile către firma respectivă, chiar şi pentru lucrări neconforme.

"În acelaşi context, la data de 19 noiembrie, Niculae Bădălău i-ar fi promis primarului remiterea unui procent de 7% (170.000 euro) din valoarea contractului menţionat mai sus, dar şi dintr-un viitor contract a cărui atribuire urmărea să o obţină pentru aceeaşi firmă, de la primăria respectivă.

Ulterior, în data de 25 noiembrie 2022, inculpatul Niculae Bădălău i-ar fi remis edilului 35.000 lei, reprezentând o parte din suma de bani promisă în legătură cu contractul în derulare", menţionează procurorii anticorupţie.

Dan Păsat are calitatea de martor-denunţător în dosar. El este cel care l-a denunţat pe Bădălău la DNA.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te