Adrian Enache a divorțat după ce s-a îndrăgostit de o colegă. Ar fi putut împiedica o crimă celebră

DE Alex Darvari | Actualizat: 12.06.2023 - 18:13
Adrian Enache a divorțat după ce s-a îndrăgostit de o colegă - Foto: click.ro

Adrian Enache a divorțat în urmă cu 14 de ani, după ce s-a îndrăgostit de Iuliana Marciuc care îi era colegă de scenă. Andrian Enache a povestit că ar fi putut opri uciderea Mihaelei Runceanu. Adrian împlinește, azi, 57 de ani.

SHARE

Adrian Enache este divorțat de 14 de ani, el trăind o poveste de iubire alături de Iuliana Marciuc care i-a furat inima de la prima vedere.

Adrian Enache a divorțat după ce s-a îndrăgostit de o colegă

A debutat la TVR la vârsta de 26 de ani și de atunci a avut numeroase colaborări cu postul public de televiziune.

Din anul 1999, Adrian Enache este angajatul Teatrului Constantin Tănase din București. Își face debutul în acest teatru cu muzicalul „Nota 0 la purtare” în care joacă alături de Aurelian Temișan.

Adrian Enache se iubește cu Iuliana Marciuc de ani de zile. Dar, artistul a fost și căsătorit timp de 20 de ani cu Corina, mama fiicei sale, Diana, cea de care a divorțat însă în anul 2009. Fosta soție a cântărețului a decis să ceară divorțul, după ce a aflat că Adrian Enache avea o relație și cu Iuliana Marciuc.

Adrian Enache a fost nehotărât o perioadă de vreme

Când s-au îndrăgostit, Adrian și Iuliana erau amândoi căsătoriți, dar Iuliana a decis prima să divorțeze, urmată de Adrian. S-au mutat împreună într-un final într-un apartament din Băneasa. Iuliana Marciuc a declarat pentru Taifasuri:
 
„Este evident că dragostea pentru Adrian m-a determinat să merg mai departe. Nu mi-e ruşine să recunosc! Dar este la fel de adevărat şi că am apelat la un psiholog pentru a rezista în toată această perioadă.”
 

Întâlnirea cu Mihaela Runceanu

 
Adrian a fost îndrumat să urmeze școala populară de arte de către Mihaela Runceanu. Artista avea să fie ucisă la doar 34 de ani, în garsoniera sa. Adrian Enache era elevul ei preferat de canto și ar fi putut rămâne la Mihaela peste nopate împiedicând crima.

„Dacă rămâneam la ea în noaptea aia nu murea, nu se întâmpla nimic. Dar aveam teză a două zi și nu am putut. Îmi aduc aminte că după școală mergeam să luăm pateuri, suc și bere apoi mergeam la Mihaela acasă. Din prima am simțit că sunt elevul ei preferat. După moartea ei am avut o relație strânsă cu familia. Când mă gândesc la Mihaela mă gândesc la una din privighetorile muzicii românești, la o voce inconfundabilă. Era ca o privighetoare cu aripi de aur care trecea printr-un parc înflorit..

Citește și: FOTO Ipoteză: Simona, dopată din greșeală de echipa Mouratoglou la antrenamente. Erau distrați

Nu cred că se temea de ceva. Ea râdea cu noi, era mereu optimistă. Până și moartea ei a fost instantanee, nimeni nu s-a gândit că o să vină nenorocitul ăla să-i fure video-ul. De multe ori ne mai găzduia când veneam din provincie ca să nu mergem iar cu trenul, era ca o mama pentru noi. Atât de rău îmi pare că nu am rămas.

Când am auzit dimineață la radio am înnebunit, nu mi-a venit să cred. Criminalul era vecin cu ea, mai venea prin casă, se dădea fanul ei. A venit, a evaluat situația, s-a întors spunând că a uitat ceva, și a omorât-o. Cum era ea credulă și pâinea lui Dumnezeu, l-a crezut. Mihaela Runceanu era toată numai un suflet”, spune artistul pentru fanatik.

Citește și: Adrian Enache ar fi putut împiedica uciderea Mihaelei Runceanu. Cu ce treburi a fost prins

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te