Patru meciuri tari, cruciale pentru calificarea în optimi la EURO 2024. Unde se văd și de la ce oră?

DE Daniel Toșa | Actualizat: 25.06.2024 - 12:49
Patru meciuri tari, cruciale pentru calificarea în optimi la EURO 2024. Unde se văd și de la ce oră? - Foto: Profimedia images

Patru meciuri tari, cruciale pentru calificarea în optimi la EURO 2024. Marți, e zi de meci la EURO 2024. Pentru astăzi sunt programate patru partide grele cu o miză uriașă - calificarea în optimile de finală.

SHARE

Franța - Polonia

Reprezentativa Franței își joacă în această seară șansa de califiacre în optimi la EURO 2024. Francezii va întâlni naționala Poloniei în această seară de la ora 19:00 într-un meci ce se anunță unul incendiar. Meciul va fi transmis de ProTV.

Vedeta Franței, Mbappe va lipsi de pe teren, având fractură de piramidă nazală, ceea ce va îngreuna atacul „cocoșilor galici”, însă francezii au nevoie de puncte ca de aer. La acest moment, Franța se află pe poziția a doua în clasament la egalitate de puncte cu Olanda (4 puncte pentru fiecare formație), iar o victorie cu polonezii și un egal sau o înfrângere a Olandei în fața Austriei ar plasa naționala Franței pe prima poziție în Grupa D.

Pe de altă parte, Polonia nu are nimic de pierdut. Se află pe ultimul loc în Grupa D cu zero puncte după două meciuri jucate. Se pare că selecționerul Michał Probierz va face schimbări atât în ceea ce privește personalul, cât și stilul, și va încerca să adopte o abordare mai ofensivă decât cea utilizată împotriva Olandei în prima zi.

Polonezii sunt determinați să scoată un rezultat pozitiv din această partidă din dorința de a nu părăsi turneul fără un punct. Cert este că va fi o seară specială pentru Robert Lewandowski, întorcându-se la stadionul unde a jucat fotbalul său de club timp de patru sezoane.

Citește și: Italia se califică în optimile EURO 2024 după egalul cu Croația. Va juca cu o adversară a României

Olanda - Austria

Acesta este al doilea meci tare din Grupa D care ar putea decide cine va conduce clasamentul după această seară. Olanda conduce clasamentul Grupei D cu 4 pucte, fiind la egalitate cu Franța aflată pe poziția secundă. În ultima partidă, Olanda a remizat cu Franța ( 0-0), în timp ce Austria a învins scor 1-3 în fața Poloniei.

Ambele formații au șanse reale de calificare directă în optimile de finală EURO 2024, așa că ne așteptăm la un meci în care ambele formații vor specula greșeala celeilalte pentru a intra în avantaj.

Acest meci va începe astăzi de la ora 19:00 și va fi transmis de Pro Arena.

Citește și: Spania câștigă Grupa B și se califică în optimi la EURO 2024 după victoria cu 1-0 în fața Italiei

Anglia - Slovenia

Următoarea partidă din această seară este Anglia - Slovenia. Englezii, care conduc Grupa C cu 4 puncte, pleacă cu prima șansă în acest meci în fața reprezentativei Sloveniei care ocupă a treia poziție în clasament cu două puncte după două meciuri terminate la egalitate.

Totuși, ținând cont de evoluția sub așteptări a englezilor, Slovenia ar putea produce o a treia surpriză și ar putea „fura” cel puțin două puncte Angliei, care a remizat 1-1 cu Danemarca în ultimul meci. De asemenea, Slovenia a remizat scor 1-1 cu naționala Serbiei și tot cu scorul de 1-1 cu Danemarca.

Acest meci va începe de la ora 22:00 și va fi transmis de ProTv.

Danemarca - Serbia

Ultimul meci, care va închide seara de marți din Grupa C este partida Danemarca - Serbia. Danezii pleacă ca favorită în această partidă, însă nu trebuie subestimată reprezentativa sârbă, care a pus numeroase probleme Angliei în primul meci dintre cele două de la EURO 2024.

Danemarca ocupă poziția a doua în clasamentul Grupei C cu 2 puncte după două meciuri terminate la egalitate, iar Serbia se află pe ultima poziție cu un singur punct adunat din șase posibile după două meciuri.

Acesta ar putea fi unul dintre cele mai echilibrate meciuri din această seară. Anticipăm o partidă strânsă cu puține reușite.

Acest meci va începe la ora 22: 00 și va fi transmis de ProArena.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te