VIDEO Romaniacs 2021: Manuel Lettenbichler, campionul en titre, lider după a treia zi de hard enduro

DE Răzvan Scăeșteanu | Actualizat: 31.07.2021 - 09:40
Romaniacs 2021. / Foto: Red Bull Romaniacs, Facebook

Rider-ul german Manuel Lettenbichler, campionul en titre, continuă să conducă în clasamentul general al clasei Gold la raliul hard enduro Red Bull Romaniacs, ajuns la ediţia a 18-a - Vertical Madness Reloaded, după ziua a treia a cursei, cea de vineri.

SHARE

Lettenbichler are un avans de 21 min 11 sec faţă de următorul clasat, sud-africanul Wade Young. Podiumul este completat de spaniolul Mario Roman, la 29 min 27 sec de lider.

Citește și: CNCAV: De la 1 august, începe imunizarea tinerilor peste 12 ani cu vaccinul Moderna - Spikevax

A treia zi a Romaniacs 2021, câștigată de sud-africanul Wade Young

Etapa de vineri a fost câştigată de Young, în 4 h 20 min 52 sec, urmat de britanicul Billy Bolt şi de bulgarul Teodor Kabakciev. Lettenbichler a încheiat pe patru, la 2 min 22 sec de învingător.

La Silver s-a impus americanul Nick Fahringer, în 4 h 28 min 25 sec, urmat de slovenul Toni Mulec şi de britanicul Jamie Lewis. Românul Cristian Harpă a încheiat etapa pe locul şapte. La general podiumul este identic, iar Harpă se află pe 9.

Citește și: VIDEO Premieră: Racheta Ariane 5 a lansat Eutelsat Quantum, primul satelit comercial „flexibil"

Belarusul Artem Kuncevici a câştigat etapa la clasa Bronze, în 3 h 56 min 22 sec, urmat de românul Bogdan Marin Stelian Buţiu, la 3 min 20 sec, şi de austriacul Kilian Zierer, la 4 min 47 sec, etc. Kuncevici conduce la general, urmat de Buţiu, la 5 m 11 sec, al treilea fiind islandezul Agust Mar Viggosson, la 6 min 23 sec de lider.

Slovenul Tjasa Fifer s-a impus la clasa Iron, în 3 h 50 min, urmat de estonianul Timo Hermlin, la 4 min 24 sec, şi de rusul Artem Negraşov, la 4 min 41 sec. Fifer e lider la general, urmat de elveţianul Raffael Panzeri şi de lituanianul Donatas Petrikas.

La Atom a câştigat rusul Dmitri Ahmanaev, în 3 h 56 min 40 sec, urmat de conaţionalul Roman Kurbatov, la 3 min 55 sec, şi de uruguayanul Carlos Correa, la 23 min 51 sec. Ahmanaev e lider, urmat de Kurbatov, iar al treilea e americanul Danny Melvin.

Red Bull Romaniacs, cel mai dur raliu hard enduro din lume, organizat în judeţul Sibiu, este din 2021 etapă a Campionatului Mondial de hard enduro şi se va încheia sâmbătă.

Federaţia Internationala de Motociclism a ajuns la un acord cu WESS (World Enduro Super Series), pentru ca începând din 2021 să se înfiinţeze un Campionat Mondial de hard enduro. Acesta se cheamă FIM Hard Enduro World Championship, iar Red Bull Romaniacs este etapa a patra.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.