Becali, după ce Florinel Coman a fost prins pe A2: „Se poate să-i dea pușcărie 1, 2, 3 ani”

DE Miruna Moldoveanu | Actualizat: 28.02.2021 - 09:22
Gigi Becali, ultimele detalii despre situaţia lui Florinel Coman/FOTO: Inquam Photos/Adriana Neagoe

Florinel Coman a fost prins luni după-amiază pe autostrada A2 în timp ce rula cu 165 de km/oră și fără să aibă carnet de conducere recunoscut în România. După ce a fost tras pe dreapta, fotbalistul celor de la FCSB le-a prezentat poliţiştilor un permis de conducere din Ucraina.

SHARE

Polițiștii i-au întocmit fotbalistului roș-albaștrilor un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi au reţinut documentul prezentat la control în vederea continuării cercetărilor.

Citește și

Meciurile în care a jucat Florinel Coman în perioada în care zice că a luat permisul auto în Ucraina

În cazul în care după verificări se va constata că permisul este valid, dosarul penal va fi închis, iar Florinel Coman va rămâne doar cu sancţiunea pentru depăşirea vitezei legale.

Citește și

VIDEO Gigi Becali: Florinel, ai luat carnetul la mișto? Nu, nea Gigi, am dat examen în engleză

Gigi Becali, ultimele detalii despre situaţia lui Florinel Coman

Gigi Becali nu-şi face probleme în privinţa lui Florinel Coman. Patronul roş-albaştrilor susţine că şi dacă va fi găsit vinovat, fotbalistul va primi o pedeapsă de închisoare cu suspendare.

Citește și

Înțelegerea dintre interlopul Rechinu și Jalisco Nueva Generacion, cel mai violent clan din Mexic

 

"Se poate să-i dea pușcărie 1, 2, 3 ani, e adevărat. E grav, dar nu chiar atât de rău. Dacă o să aibă o cota joasă, eu am grijă de copiii mei, o să joace la FCSB și o să-i fac 50.000 de euro pe lună. Acum are 20.000, îi fac 50.000.

Florinel e inteligent, face glume, dar nu e lider, pentru că face caterincă, iar un lider nu are voie să glumească. Depinde de familie, de educația aia de mic copil, de caracterul părinților.

Vreau să spun că Man câștigă tot la fel, dar niciodată nu a mers cu 165 de km/h. Sunt oameni și oameni, alții mai teribiliști, agresivi, impulsivi. Le-am spus: 'Îl vedeți pe Ronaldo: muncă, muncă și iar muncă'”, a declarat Gigi Becali, la Realitatea Sportivă.

Gigi Becali către Florinel Coman: „Stai liniştit”

Patronul roş-albaştrilor vede şi partea plină a paharului, după incidentul în care a fost implicat Florinel Coman: crede că după acest "derapaj" fotbalistul se va motiva şi va reveni la forma care l-a consacrat.

Citește și

Cozmin Gușă, rămas fără susținere la Federația de Judo, delirează că e de vină generalul SRI Coldea

"Nu există ca cineva să facă puşcărie pentru că merge fără permis. O să merg să vorbesc cu Donald Trump, dar nu mai e (n.r. râde). Plăteai şi-ţi luai carnetul din Cipru. Credeţi că e mare lucru de luat un carnet? Plăteşti aici 1000 de euro şi conduci. Dosarul ăsta e adevărat. Prima dată să se facă acolo ancheta, în Ucraina, că a fost laut prin fraudă şi ce vină are el. El l-a luat în Ucraina, să se ducă poliţia acolo să facă ancheta.

Îmi pare bine că s-a întâmplat aşa. Să vorbim şi lucruri pozitive. E foarte bine că s-a întâmplat asta, să se înveţe minte şi să joace fotbal, pentru că el nu ştie sigur dacă e valabil carnetul lui, dar i-am zis eu 'Stai liniştit, carnetul e valabil în România, îţi garantez eu'.”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali l-a sunat pe Florinel Coman: ”Trebuie să joace în următorul meci!”

Gigi Becali i-a transmis jucătorului său că are parte de toată susținerea sa. În plus, Becali spune că Florinel Coman nu are motive să nu fie în lot și să nu joace în proximul meci al liderului din Liga 1, cel cu FC Botoșani, programat duminică, în etapa a 25-a, la Botoșani, de la 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

”L-am căutat pe Florinel să discut cu el și să-l mai liniștesc. I-am spus că sunt alături de el și l-am rugat să nu se uite pe la televizor și pe site-uri în aceste zile.

El este unul dintre jucătorii mei foarte importanți din echipă. Din punctul meu de vedere el trebuie să joace în următorul meci de campionat. Trebuie să fie bărbat și să treacă peste acesta problemă. De ce să nu joace?”, a spus Becali, pentru ProSport.

Finanțatorul roș-albaștrilor spune că nu-l va lăsa la greu pe jucător şi este liniştit în privinţa sentinţei.

”În cel mai rău caz, el va primi cu suspendare. Nu este vreun infractor și nu este recidivist. Am văzut că s-a făcut atâta tam-tam după acest caz, dar unii văd că spun că nu a avut niciun fel de act la el.

Te doare mintea de ce prostii pot să debiteze unii. Stați liniștiți că Florinel este bine și nu îl lasă la greu Gigi Becali", a mai spus Becali, potrivit Digi Sport.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.