Cozmin Gușă, rămas fără susținere la Federația de Judo, delirează că e de vină generalul SRI Coldea

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 26.02.2021 - 22:49
Cozmin Gușă, rămas fără susținere la Federația de Judo Foto: INQUAM Photos/ Octav Ganea

Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo nu îl mai susține pe Cozmin Gușă la alegerile pentru funcția de președinte al Federației Române de Judo. Gușă a pierdut, de altfel, susținerea mai multor campioni ai acestui sport.

SHARE

După ce a jignit-o pe fosta campioană olimpică Alina DUmitru într-un interviu pe care și l-a luat singur și l-a postat pe pagina oficială de Youtube a Federației Române de Judo, Cozmin Gușă a spus că Newsweek România este de vină și fostul general SRI, Florian Coldea. 

Citește și

EXCLUSIV Poliția americană spune că nu e nicio recompensă pentru ucigașul lui Aly Sadoveanu

Practic, Gușă spune că altcineva l-a pus să o critice pe Alina Dumitru doar pentru că nu-l mai susține la alegerile pentru președinția FRJ.

Citește și

Înțelegerea dintre interlopul Rechinu și Jalisco Nueva Generacion, cel mai violent clan din Mexic

 

Gușă a afirmat că Alina Dumitru nu are calități manageriale, dar în același timp i-a urat să fie aleasă vicepreședinte al Federației Române de Judo, poziție pe care fosta campioană olimpică și europeană o vizează.

El a spus că „nu a descoperit” capacitățile organizatorice și aptitudinile pentru o funcție managerială ale Alinei Dumitru, și că fosta sportivă este o "dezamăgire personală de tip profesional" deși o susținuse la alegerile din 2017 ca membră a echipei lui.

Citește și

Interlopul Vali Nebunu, către Romi Neguș: Mă bozgore, ești smardoi închipuit. La București, mori

În replică, Cozim Gușă a postat pe Facebook că este, de fapt, mâna fostului general SRI, Florian Coldea. 

"Intervenția lui Coldea în alegerile din judo, pe care am depistat-o de-acum câteva săptămâni, dar s-a dovedit public doar zilele astea, mi-a prilejuit rememorarea implicării sale de-a lungul timpului în alegerile din sportul românesc (despre arestarea nedreaptă a patronilor din fotbal, ca acțiune josnică de PR la începuturile DNA-ului, am vorbit altă dată)", a scris Cozmin Gușă pe Facebook inventând vinovați pentru propriile declarații. 

Publicată de Cozmin Gusa pe Duminică, 21 februarie 2021

Gușă a rămas și fără susținerea lui Marius Vizer la Federația de Judo

"M-am retras la un moment dat din implicarea în judoul românesc din cauza divizării federaţiei în grupări care ţintesc mai mult interese izolate sau dezasociate de interesele şi binele judoului românesc. În situaţia dată, nu am dorit să fiu în rol de partizan, ca să adâncesc şi mai mul criza. Am văzut realizările enumerate de actualul preşedinte, din care consider că lipseşte una esenţială: îndepărtarea FRJ de Federaţia Internaţională de Judo", a declarat Marius Vizer într-un interviu pentru Bihoreanul. 

Citește și

Marius Vizer nu-l susține pe Gușă la alegerile Federației de Judo: Reformă, unitate și schimbare

Și la adresa fostului său prieten, Cozmin Gușă a simțit nevoia să de o replică, dar nu a precizat dacă tot generalul SRI Florian Coldea e de vină. 

 

N-AȘ FI DORIT SĂ COMENTEZ VREODATĂ ASEMENEA DECLARAȚII ALE UNUI PRIETEN. DAR, RESPONSABILITĂȚILE ȘI DATORIA ÎN FAȚA COLEGILOR DIN JUDO, MĂ OBLIGĂ ...

Publicată de Cozmin Gusa pe Luni, 22 februarie 2021

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.