VIDEO Un director de şcoală a jucat la păcănele banii acesteia. Scandal în Consiliul Local

DE Florin Budescu | Actualizat: 02.01.2024 - 22:45

Un director de şcoală a jucat la păcănele banii acesteia. Scandal în Consiliul Local. Directorul Şcolii Gimnaziale nr. 3 din Focşani a jucat la păcănele banii.

SHARE

Un director de şcoală a jucat la păcănele banii acesteia. Scandal în Consiliul Local. Directorul Şcolii Gimnaziale nr. 3 din Focşani a jucat la păcănele banii acesteia.

Subiectul a ajuns să fie pus pe tapet, tangenţial, în Consiliul Local, de către primarul Cristi Misăilă (PSD).

Un director de şcoală a jucat la păcănele banii acesteia

Subiectul principal era cererea unei grădiniţe de a fi arondată administrativ la acea şcoală gimnazială. În context, Misăilă a pomenit despre acest scandal, devenit astfel public.

Consilierii locali din urbea vrânceană dezbăteau un „Proiect de hotărâre privind reorganizare rețelei școlare a unităților de învățământ preuniversitar de stat și particular, din Municipiul Focșani, pentru anul școlar 2024/2025”.

Citeşte şi: Un poștaș a furat peste 140.000 lei din banii pensionarilor și i-a jucat la păcănele. Ce metodă avea

Consilierul local PNL Victor Dumitru a propus retragerea proiectului, dar Misăilă s-a opus: "Noi nu suntem aici să reprezentăm interesele sindicaliste ale unor angajați din Grădinița nr 16 Focșani".

Apoi a continuat, conform ziaruldevrancea.ro:

"Suntem puși în slujba cetățenilor, care au niște copii. Și copiii acestor părinți, care frecventează Grădința nr 16, nu au un director.(...) În ceea ce privește arondarea pe care dumnealor o solicită, consider că acolo este un grup de interese.

Citeşte şi: O barmaniță a furat banii din păcănele și i-a „băgat” tot păcănele. Acum trebuie să dea explicații

Și cu aceasta am încheiat discuția. Nu vreau să fac afirmații legate de atitudinea conducerii Școlii nr 3 'Diana Renea'. Nu vreau să spun public că directorul de la Școala <> a plecat cu banii de burse ai elevilor și i-a jucat la păcănele. Nu vreau să spun public."

Şi exact asta a făcut.

Florin Tudose, directorului Școlii Gimnaziale nr 3 din Focșani:

"Spusele domnului primar nu au absolut nicio legătură cu realitatea și pot indica faptul că acesta nu are proprietatea cuvintelor ori că se hazardează în a face afirmații publice fără a se gândi la consecințele lor și la lipsa dovezilor care să le susțină.

În cei peste 15 ani de când sunt cadru didactic nu am avut nicio reclamație, munca mea în sprijinul elevilor a fost și este apreciată, sunt respectat și respect la rândul meu, actul educațional, pe elevi și pe părinții acestora.

Nu mi-aș permite, și nici nu-mi stă în caracter, să lezez vreodată integritatea sau onoarea vreunui elev sau părinte, consider afirmațiile domnului primar cu atât mai grave cu cât lovesc în reputația mea, clădită cu muncă asiduă. De aceea, solicit edilului Misăilă ca, de urgență, să prezinte dovezi ale afirmațiilor calomnioase ori să prezinte scuze public, altfel mă voi adresa instanței. Vă mulțumesc!"

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te