Țara unde românii pot lua un salariu de minim 4.000 €/lună. Se cere doar să fii atent la detalii

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 21.09.2023 - 18:40
Românii pot munci ca instalatori în alte țări europene Foto: Pixabay.com (imagine cu rol ilustrativ)

O țară europeană atrage forță de muncă din rândul cetățenilor comunitari promițând salarii atractive și multe beneficii. Nu se cere abilități deosebite însă angajații trebuie să fie responsabili și să fie atenți al detalii.

SHARE

Țările europene par că sunt îngtr-o continuă dezvolatre, iar joburile în domeniul consgrucțiilor sau instalațiilor sunt tot mai dese. Comapanii din UE fac angajări din rânul cetățenilor altor state comunitare. 

Salariile sunt atractive mai ales pentru cei din vestul Europei. Românii sunt preferați de angajatorii străini pentru că sunt serioși și muncitori. 

Țara unde românii pot lua un salariu de cel puțin 4.000 €/lună. Ce trebuie să facă de acești bani

O companie din Danemarca a postat un anunț pe site-ul ANOFM conform căruia angajează instalatori, cu salarii de peste 4000 de euro pe lună. De fapt plata este la oră și se poate obține o sumă frumușică la finalul lunii, dacă ești harnic.

Firma: Nr. Nebel Entreprenørforretning, situata în Tarmvej, Regiunea: Jutland vrea să angajeze 4 instalatori/ montatori de țevi și conducte. 

Citește și: Locuri de muncă în România plătite cu aproape 2.000 de €/lunar. Angajații primesc și un apartament

”Pentru a aduce la îndeplinire lucrări diferite de canalizare în Vestul Jutlandei avem nevoie de personal calificat că instalator /montator de țevi și conducte.Inițial vei fi angajat în proiecte de separare canalizare urmând ca ulterior să îndeplinești și alte sarcini. Se va lucra în echipe de 3-4 salariați.

Angajatorul este o companie cu 25-30 de salariați care lucrează de regulă în vestul Jutlandei dar ocazional se efectuează lucrări oriunde în Danemarca. Promovăm un mediu de lucru sănătos, colegial, cu oportunitați mari pentru dezvoltarea personală,iar salariații nostrii sunt persoane responsabile și cu inițiativă”, se arată în anunț. 

Conform angajatorului, acesta caută ”cetățeni europeni care cunosc limba engleză (fluent) cu calificare în domeniu. Candidatul ideal trebuie să fie punctual și să aibă abilitatea de a lucra în echipă, gata să îndeplinească sarcini variate, gata să muncească în diferite condiții meteo.

Citește și: Țara unde românii pot avea un salariu de 15 €/oră. Vor lucra într-un magazin de haine cunoscut

Se caută persoane rezistente și meticuloase,cu permis de conducere categoria B, cu câțiva ani de experiență în domeniul construcțiilor. Se cere atenție la detalii , responsabilitate, capacitate de planificare și atenție sporită la calitatea muncii. Trebuie să fi capabil să îndeplinești sarcini individuale în timp ce lucrezi în cadrul echipei. Au avantaj cei care au permis și pentru trailer(remorca) +abilitatea de a manevra un mini excavator , dar această cerință nu este obligatorie”.

Salariul este de minimum 23 Euro / oră brut plus alte beneficii.

”Se asigură un mediu sănătos de lucru, colegi prietenoși, echipamente moderne de lucru. Există posibilitatea de a primi mașină de serviciu. Salariul se negociază în funcție de calificare/experiență,pornind de la salariul minim menționat. Angajatorul asigura sprijin pentru obținerea cazării, înregistrare la autorități, obținerea numărului de securitate sociala, deschidere cont bancar etc.”, conform anunțului.

Citește și: Locuri de muncă în străinătate. Pleci în Tenerife și faci poze. Ai 1.000 € lunar și hotel gratuit

Durata contractului este cu normă întreagă iar cei care ăndeplinesc condițiile pot aplica până în luna noiembrie. 

Ce salariu are un instalator în România

Meseria de instalator este cîutată și în România doar că aici salariile sunt de câteva ori mai mici față de cele din alte țări europene. 

Majoritatea Instalatori şi montatori de ţevi câștigă un salariu între 1.612 RON și 3.662 RON, conform datelor centralizate pe platforma salariulmeu.org.

Citește și: „Avem nevoie disperată de muncitori”. Țara care cere ajutorul românilor. Ce meserii se caută?

Însă în funcție de experiență și norma de lucru, sunt cazuri în care salariile ajung și la 7000 de lei lunar.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te