Surorile Roman, scandal la azilul unde e internată mama. Petre Roman a plecat „să se simtă bine”

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 29.06.2023 - 18:30
Surorile Roman, scandal la azilul unde e internată mama. Petre Roman a plecat ca „să se simtă bine” - Foto: Cancan.ro

Surorile Roman, scandal la azilul unde e internată mama. Cele două fiice ale Mioarei Roman, Oana și Catinca, pare că nu se mai înțeleg deloc, iar între timp, Petre Roman a plecat ca „să se simtă bine”.

SHARE

Scandal de proporții în familia Roman, după ce Mioara Roman a fost internată într-un azil de lux, iar cele două fiice ale sale par că nu se înțeleg deloc. 

Oana Roman oferă o replică acidă după ce sora ei, Catinca, a numit-o bolnavă și a acuzat-o că minte în privința cheltuielilor pentru mama lor. Fiica fostului premier al României, Oana Roman, și sora ei mai mare, Catinca Roman, se află într-un conflict constant, de ceva vreme, scrie viva.ro.

Citește și: Petre Roman, declarație controversată: Am decis să divorțez pentru că e dreptul meu să mă simt bine

Mioara la azil, fiicele în „război”, iar Petre Roman „se simte bine”

Totul a început după ce Oana Roman s-a despărțit de partenerul Marius Elisei, după 10 ani împreună, timp în care au devenit părinții unei fiice, pe nume Isa.

Oana Roman i-a reproșat atunci Catincăi că aceasta nu se interesează deloc de starea mamei lor, Mioara, internată într-un azil de lux din Snagov. Recent, Catinca i-a atras atenția Oanei că nu achită din banii proprii azilul în care se află Mioara, ci din pensia acesteia.

Catinca a susținut că sora ei ar avea probleme emoționale și de aceea ar lansa tirade la adresa ei. Oana Roman însă taie orice elan și susține că nu-și mai dorește să intre la discuții.

„1. Ori știm unde e mama pentru că facem o oră pe drum-vezi prima declarație din martie. Ori nu știm nici măcar cum se numește locul- vezi declarația din iunie.

Citește și: Petre Roman, după divorț: Mi-am pierdut capul după altă femeie. Fiica: Nu s-a gândit decât la el

Unde și când m-am plâns vreodată cât și cum sunt cheltuielile? Unde și când am spus de unde plătesc? Unde și când am spus cât plătesc din banii mei?
Eu sunt 'bolnavă'? Sau cine spune cu subiect și predicat că are probleme și ia tratament medicamentos care nu îi permite să conducă mașina până la mama?

Și cu asta am încheiat definitiv și revocabil acest subiect. Puteți să sunați și să provocați cât vreți, eu nu voi mai cădea în plasa voastră. Alții da. Eu nu! Dar nici nu mai las pe nimeni să mă calce în picioare' a scris Oana Roman pe pagina ei de socializare.

Petre Roman a plecat ca „să se simtă bine”

Petre Roman și fosta lui soție  au avut o căsnicie tumultoasă, peste 30 de ani, dar după trei decenii au decis că este momentul să o ia pe drumuri diferite.

Fostul premier al României a ales să își asculte glasul inimii și a dezvăluit fără niciun ocoliș de ce s-a despărțit de mama copiilor lui.

Fostul premier al României, Petre Roman, formează un cuplu, de mulți ani, cu cântăreața Silvia Chifiriuc. Diferența de vârstă dintre cei doi este de 25 de ani.

Fostul premier al României  a spus că s-a îndrăgostit până peste cap de actuala lui soție, iar în anul 2009 aceștia și-au unit destinele. În momentul în care a cunoscut-o, Petre Roman a decis că este momentul să încheie relația cu Mioara Roman.

Citește și: Încercările Angelei Similea: Al treilea soț era alcoolic și o umilea. Iubire secretă: Florin Piersic

Petre Roman a considerat că are tot dreptul să se simtă bine cu aleasa inimii lui, iar decizia pe care a luat-o a fost din pură iubire pentru cea care îi este în momentul de față soție.

 „M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine. Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele”, a spus fostul premier al României, potrivit kfetele.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te