Accident la Cariera Roşia. Autospeciala a intrat în banda transportoare. Sunt 4 răniţi

DE Florin Budescu | Actualizat: 19.01.2024 - 10:30
Accident la Cariera Roşia. Autospeciala a intrat în banda transportoare - Foto: Pandurul

Accident la Cariera Roşia. Autospeciala a intrat în banda transportoare. Sunt 4 răniţi. O autospecială de pompieri în care erau şase persoane a intrat într-o bandă transportoare.

SHARE

Accident la Cariera Roşia. Autospeciala a intrat în banda transportoare. Sunt 4 răniţi. O autospecială de pompieri în care erau şase persoane a intrat într-o bandă transportoare, la cariera Roşia, din judeţul Gorj.

Șoferul și alte trei persoane au fost rănite. Autospeciala a intrat în capul motrice al benzii transportoare, acroşând-o.

Accident la Cariera Roşia. Autospeciala a intrat în banda transportoare

„În jurul orei 06:30, am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă, generate de un accident rutier, produs pe raza localităţii Fărcăşeşti, sat Moşneni, în care a fost implicată o autospecială de pompieri, aparţinând unui operator economic, în care se aflau 6 persoane şi care a intrat într-o bandă transportoare.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, din cadrul ISU Gorj, precum şi o ambulanţă din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj”, a transmis ISU Gorj.

Citeşte şi: FOTOREPORTAJ EXCLUSIV Condamnații ultimelor cariere de cărbune din România

Cele patru persoane rănite au fost transportate la spitale din Rovinari și Municipiul Târgu-Jiu în vederea acordării de îngrijiri medicale.

„Din primele verificări efectuate de poliţiştii ajunşi la faţa locului, a reieşit faptul că un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Borăscu, judeţul Gorj, în timp ce conducea o autoutilitară destinată transportului de persoane, în Cariera Roşia, în urma efectuării manevrei de viraj la dreapta, a acroşat un corp dur (capul de acţionare al benzii transportatoare).

Citeşte şi: Firma căreia îi aparține ,,mașina morții” de la Jilț Sud a câștigat 4 milioane lei cu statul

În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorului auto, în vârstă de 52 de ani, şi a altor 3 pasageri din autoutilitară, cu toţii fiind transportaţi la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, informează poliţia judeţeană, conform Ştirile ProTV.

La momentul producerii accidentului, în zonă, vizibilitatea era scăzută, din cauza ceții dense. Şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi are permis de conducere corespunzător.

În urma accidentului, poliţiştii au deschis un dosar penal, care vizează infracţiuni de nerespectare a măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, şi fac în continuare verificări, pentru a stabili cu exactitate cauzele şi circumstanţele producerii accidentului.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te