Dana Budeanu, „muza” Gabrielei Firea, jignește memoria victimelor de la Colectiv

DE Alexandru Pop | Actualizat: 30.10.2019 - 18:21
Inquam Photos

Dana Budeanu, care a batjocorit proiectul prin care se construiește spitalul oncologic pentru copii și al cărei mesaj a fost distribuit pe Facebook de Gabriela Firea, a postat un mesaj controversat despre tragedia de la Colectiv.

SHARE

Într-o postare agramată, dar ofensatoare, Dana Budeanu scrie:

„Asadar #gii aka oile imbecile cacare au ieșit în strada n 2012 sa l apere pe Arafat sunt vinvați pentru COLECTIV! Marș.”

Dana Budeanu este autoarea unui mesaj distribuit de Gabriela Firea pe contul personal de Facebook cu un mesaj jignitor la adresa a peste 200.000 de români care au donat pentru ridicarea primului spital de stat din țară în care vor fi tratați copiii bolnavi de cancer.

Spitalul, construit exclusiv din fonduri private, se ridică în curtea Spitalului „Marie Curie” din Capitală și, odată cu finalizarea lucrărilor, va fi donat statului român. Proiectul aparține Asociației „Dăruiește Viață”, organizație fondată de Oana Ghoerghiu și Carmen Uscatu. 

Citește și: Dana Budeanu, relații cu Dăncilă și Udrea

Invitată, marți seară, la Digi TV, Firea a recunoscut că ea a distribuit mesajul, de pe contul său privat, susținând: „Este interzis like-ul sau share-ul pe Facebook? Chiar dumneavoastră militați pentru libera exprimare, pentru diversitate.

Pagina de Facebook a Danei Budeanu este plină nu doar de fotografii cu ea, dar și de mesaje propagandistice, în care Viorica Dăncilă este lăudată, la fel ca toată tabăra social-democrată, iar cei care critică PSD sunt jigniți constant. 

Dana Budeanu, cunoscută „în lumea bună” drept specialistă în modă, a scandalizat opinia publică, în urmă cu câteva zile, când printr-un mesaj al ei postat pe Facebook le-a jignit pe Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu, fondatoarele „Dăruiește Viață”, asociația care construiește, doar din donații, primul spital din România dedicat copiilor bolnavi de cancer. La finalizarea lucrărilor, spitalul va fi donat de către Asociație statului român. 

Mesajul a fost jignitor, totodată, și la adresa a peste 260.000 de români și 1.700 de companii, care au donat pentru acest proiect. Reamintim că, în august, celebra trupă Metallica a donat 250.000 de euro tot pentru viitorul spital.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.