Ce este „aspirina medievală” care îți ia durerea de cap și costă 3 lei. Este 100 % naturală

DE Alex Darvari | Actualizat: 31.03.2024 - 10:56
Ce este „aspirina medievală” care îți ia durerea de cap și costă 3 lei. Este 100 % naturală - Foto: Pexels / Andrea Piacquadio

Ce este „aspirina medievală” care îți ia durerea de cap și costă 3 lei. Este 100 % naturală. Îți spunem noi și te scăpăm de soluția de a te îndopa cu medicamente.

SHARE

Durerile de cap sunt comune printre oameni, un numă uriaș plângându-se de ele.

De aceea, înainte să alegeți să vă îndopați cu medicamente, nu ar fi rău să încercați un tratament naturist care vă costă doar câțiva lei. Dacă aveți ingredientele în frigider nu vă costă nimic.

Citește și: Băutura de casă cu 3 ingrediente care îți curăță colonul și te ajută să slăbești. Costă doar 5 lei

Ce este „aspirina medievală” care îți ia durerea de cap și costă 3 lei. Este 100 % naturală

Durerile de cap pot fi enervante și cei mai mulți dintre noi găsim un pic de ușurare înghițind pastile sau aplicând acele balsamuri care înțeapă pielea, dar este aceasta singura soluție pentru această izbucnire bruscă a durerii?

Ei bine, de cele mai multe ori căutăm soluții rapide, dar adesea uităm faptul că aceste analgezice instantanee au mai multe efecte secundare. Iată câteva băuturi simple, făcute în casă, care pot vindeca în mod natural durerile de cap. Doar suflecă-ți mânecile și bucură-te de o ceașcă de alinare.

Citește și: 6 lucruri pe care le poți face cu zațul de cafea. Nu o mai arunca de acum înainte

Unul dintre tratamente se cheamă „Aspirina Medievală”, deoarece are proprietăți medicinale, care ajută la vindecarea naturală a durerilor de cap cauzate de migrene. Acest remediu străvechi este super simplu: trebuie doar să puneți la macerat câteva frunze într-o apă fierbinte, pe care o păstrați un timp.

Puteți face un ceai folosind puțin lapte sau pur și simplu puteți bea ceaiul strecurând apa într-o cană și adăugând o lingură de miere. Acest remediu străvechi ajută, de asemenea, la prevenirea durerilor de cap, potrivit celor care au încercat această metodă.

Forța ghimbirului

Ceaiul de ghimbir este o altă băutură vindecătoare, care poate ajuta instantaneu la relaxarea vaselor de sânge și la îmbunătățirea fluxului sanguin către creier. Doar tăiați și decojiți 1 buicată în ghimbir în două căni de apă, fierbeți apa și, odată ce ceaiul se reduce la jumătate, beți-l cu o linguriță de miere, acest lucru face minuni pentru durerile de cap, iar proprietățile sale antiinflamatorii pot activa opiaceele naturale din creier, ceea ce ajută la vindecare, precum și la reducerea durerii.

Toate rețetele de mai sus nu au nevoie de parafa medicului și sunt naturiste. Dacă durere nu trece, sunați la spital.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te