Ce a răspuns Ludovic Orban, întrebat dacă Rareș Bogdan este „șarpele crescut la sân“

DE Valentin Mirică | Actualizat: 25.03.2021 - 00:13
Ludovic Orban crede că Rareș Bogdan este “șarpele crescut la sân“ Foto: Facebook Rareș Bogdan

Ludovic Orban crede că Rareș Bogdan este “șarpele crescut la sân“, doar că, în momentul în care fostul moderator de televiziune a ajuns în PNL, “era crescut deja“.

SHARE

Ludovic Orban și Rareș Bogdan au intrat în conflict imediat după ce actualul lider al PNL a negociat cu USRPLUS și UDMR împărțirea funcțiilor în guvernul Cîțu. 

“Ludovic Orban, din păcate, în loc să intre acolo și să rămână omul care a fost, la rândul lui i s-a umflat capul. Și-a închipuit că e câinele alfa, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte, el le știe pe toate. Să ne înțelegem. El nu e un om rău. El e un premier care a fost bun într-o perioadă înfiorătoare pentru România. Eu îi contest modul în care a condus și modul în care a fost discreționar în decizii. El nu a consultat partidul când a vorbit despre un ministru. A venit cu o listă pe care a supus-o votului”, a afirmat prim-vicepreședintele liberal, în 17 ianuarie 2021, la un interviu pentru AlephNews.

Ludovic Orban crede că Rareș Bogdan este un șarpe

Acum, Orban a afirmat, într-un interviu cu Denise Rifai, că “nu este normal să-ți ataci un coleg de partid care s-a purtat frumos cu tine și te-a susținut“.

”Dar nu l-am crescut eu, că era crescut” a spus Ludovic Orban, întrebat de Denise Rifai dacă ”Este Rareș Bogdan șarpele pe care l-ați crescut în partid?”.

”Faptul că are niște opinii e dreptul lui” a mai precizat liderul PNL, adăugând că ”faptul că exprimă public astfel de puncte de vedere critice nu este corect din punct de vedere democratic, statutar“. 

„Sunt convins că-mi va explica personal. Nu cred că o polemică în spațiul public ajută în acest moment România, cred că trebuie să ne referim la chestiuni concrete de guvernare. Dacă s-a referit la șarpe, poate Ludovic Orban s-a referit știind că medicina consideră șarpele un simbol la vindecării, sau poate s-a referit la faptul că bunul Dumnezeu i-a poruncit lui Moise să facă un șarpe de aramă, astfel încât oamenii care sunt mușcați de șerpi să se uite la el și să fie vindecați”, a spus Rareș Bogdan miercuri, la Digi24, în replică. 

„Eu nu vreau să polemizez cu Ludovic Orban în spațiul public. Eu cred o chestiune destul de simplă, că după vindecare vine relansarea, întinerirea și cred că putem face analiza vorbelor lui Ludovic Orban în această logică. Vă asigur că niciodată atunci când am criticat - și până la urmă suntem partid liberal, nu suntem PCR - nu a fost din răutate. Reacția mea nu a fost din răutate, reacțiile mele nu au făcut parte din categoria mușcăturilor veninoase, perfide, tipice practicilor medievale, nici a trădărilor fanariote”, a mai spus prim-vicepreședintele PNL.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te