Antrenorul echipei Turris Turnu Măgurele, deținută de fiul lui Liviu Dragnea, reținut

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 13.11.2019 - 19:48

Marius Baciu, antrenorul lui Turris, a fost reținut de trupele speciale DIAS (Detaşamentul Poliţiei pentru Intervenţie Rapidă) direct de la meciul câștigat astăzi de teleormăneni, 3-2 cu FC Snagov, în Colentina, pe terenul Juventus.

SHARE

Meciul este bănuit că a fost „trântit”  având desfășurarea 1 pauză - 2 final. Oaspeții erau conduși la pauză, 0-2 și au câștigat în final cu 3-2.

Cota pentru 1 pauză / 2 final a fost de 21/1.  Cine juca acest pariu primea de 21 de ori suma pariată.

Trebuie precizat că e imposibil să facă blat doar antrenorul pentru ca echipa să revină după ce a fost condusă la pauză.

Imediat după finalul partidei, Baciu a fost băgat într-o încăpere a stadionului din Colentina de forțe de ordine cu mandat și cu veste antiglonț. După câteva minute, a fost urcat în dubă.

Surse GSP.ro din lumea fotbalului susțin că Marius Baciu era urmărit de mai multă vreme de organe de poliție, într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, și că FRF, prin Departamentul de Integritate, avea informații că Marius Baciu joacă frecvent și pe sume mari la pariuri. Federalii au sesizat apoi autoritățile. Există și varianta că Baciu ar face parte dintr-o rețea mai amplă de trucare de meciuri pentru pariuri!

Surse autorizate susțin că Baciu a fost prins chiar și cu bilete pe care era plasat pronosticul 1/2 la meciul de azi.

Newsweek România a scris în repetate rînduri despre echipa Turris Turnu Măgurele controlată de Valentin Dragnea.

Valentin Dragnea controlează echipa prin firma Nutrelo la care deține 80% din acțiuni.

Liviu Dragnea a construit, din bani publici, stadionul pe care joacă echipa fiului său.

Ascensiunea echipei finanțate de Junior nu ar fi fost posibilă dacă tatăl, aflat, azi, în pușcărie, nu i-ar fi construit, din bani publici, infrastructura sportivă necesară.

La Turnu Măgurele, orașul unde Valentin Dragnea domiciliază și are afaceri, Compania Națională de Investiții a alocat 4,5 milioane de euro pentru ridicarea unui stadion modern. Finanțarea a fost aprobată de un personaj numit chiar de tăticul, Liviu Dragnea, pe când acesta din urmă era ministrul Dezvoltării în guvernul Ponta. Decizia a fost una arbitrară și politică. Pe atunci, Turris se afla în Liga a III-a. Detalii AICI.

Cel care a condus, în acte, echipa de fotbal este șoferul lui Ddragnea. Detalii AICI

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.