Luați cu Șoșoacă

DE Mihai Duță | Actualizat: 03.02.2021 - 18:25

Sper ca toți cei care au votat o astfel de ființă, dar și cei care au invitat-o pe la TV, să aibă ocazia cât mai curând să o vadă urlând la ei pe gard, în curte, pe holul blocului și, de ce nu, chiar la ei în casă. Va intra peste tot fluturând legitimația de deputat.

SHARE

Spărgându-le timpanele le va spune tuturor că-i apără: pe bărbați de neveste, pe pisici de câței, pe șoareci de capcană, pe râmă de ac, pe toți de oricine. Important e să fie în centrul circului. Doar asta contează.

Cățărarea acestei femei pe gardul Institutului Matei Balș este de fapt cățărarea pe trupurile făcute scrum ale unor oameni fără nicio vină. O ființă care nu respectă nimic și pe nimeni.

La prima vedere, pare că are probleme serioase care ar trebui investigate și tratate.

Însă dacă te uiți în trecutul ei recent, vezi că nu e deloc așa. Da la o susținătoare a Codruței Kovesi și de la cuvintele jignitoare la adresa credincioșilor, a devenit rapid o apărătoare a drepturilor ortodocșilor și un aspru critic al sistemului. Apoi s-a erijat în apărătoarea elevilor, fără să o fi întrebat vreun elev ceva, și a susținut, în mai anul tecut, anularea examenelor naționale pe motiv că elevii se tem de coronavirus. Acum susține că școlile trebuie să se redeschidă neapărat. Gata, elevii nu se mai tem de coronavirus. Dacă ea nu poartă mască, nici virusul nu există.

Toate aceste acțiuni nu sunt deloc ale unui om fără minte. Sunt acțiunile unei persoane extrem de egoiste care s-ar cățăra pe orice morman de cadavre doar că să se vadă ea mai bine.

Desigur, pentru că recita, la un moment dat, plăcile favorite ale unora ca Gâdea sau Ciutacu, amândoi s-au grăbit s-o bage în seamă și, amândoi, au primti exact ce meritau. O porție de mitocănie înzecită față de noroiul în care se simțeau comfortabil.

Pe de altă parte, lumea a început să se prindă că totul e o farsă și că prin acest scandal continuu nu se va rezolva niciodată vreo problemă reală. Pentru că principala problemă e chiar ea. Și asta va fi, până la urmă, piatra de moară a unui partid inventat pe bază de gargară.

Așa că atunci când aveți vreo problemă, luați cu Șoșoacă și vă liniștiți. De tot.

Comentarii


© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.