Fost director în guvern și la Primăria București, candidata lui Șoșoacă pentru Parlamentul European

DE Petre Bădică | Actualizat: 11.04.2024 - 16:52
Fost director în guvern și la Primăria București, candidata lui Șoșoacă pentru Parlamentul Europeran - Foto: Colaj / FB

Luana Tîrziu a fost director de cabinet la Ministerul Culturii, administrator al unei firme a Primăriei București și angajat la Secretariatul Guvernului. De curând, a trecut la partidul Dianei Șoșoacă, unde este președinte la sectorul 4 și candidat la europarlamentare.

SHARE

Partidul Dianei Șoșoacă are șanse bune să intre în Parlamentul European, toate sondajele dând-o peste pragul de 5%. Cum e vorba de un partid de autor, Diana Șoșoacă a fost nevoită să caute membri în alte partide.

Citește și: Diana Șoșoacă și Adrian Severin, invitații ambsadorului Kuzmin la recepția de ziua unității Rusiei

Fost director în guvern și la Primăria București, candidata lui Șoșoacă pentru Parlamentul European

Pe lista pentru alegerile europarlamentare ale partidului Dianei Șoșoacă o regăsim pe Luana Tîrziu, care a deținut funcții importante în diverse administrații și guvern. 

Luana Tîrziu a fost director de cabinet la Ministerul Culturii, până în anul 2022, după cum a confirmat într-o scurtă discuție cu Newsweek România.

Tîrziu a fost, potrivit documentului de mai jos, administrator la Compania Municipală de Afișaj și Publicitate și angajat la Secretariatul General al guvernului.

Luana Târziu este din Craiova, are 34 de ani și a terminat Academia de Studii Economice.

Potrivit unor imagini postate pe o rețea de socializare, Luana (prima din dreapta) era, încă, membră a PNL sector 4 în septembrie 2023.

În poza de mai jos ea apare cu explicația:

„Organizația de seniori a PNL, OSNL Sector 1, Organizația de Tineret, COAL S1, împreuna cu o parte a OFL Sector1, și Domnul Secretar General Valentin Stefan , am participat la ZIUA Seniorilor .#Florin Sergiu Bunea”. Ea este prima din dreapta în imagine.

Câteva luni mai târziu, Luana Tîrziu se alătură partidului condus de Diana Șoșoacă și devine șefa organizației sectorului 4 din București. O puteți vedea mai jos strângând semnături pentru partidul lui Șoșoacă direct în stradă.

Cine se află pe lista lui Șoșoacă?

Lista pentru alegerile europarlamentare este deschisă chiar de Diana Șoșoacă.

Newsweek a scris că Diana Șoșoacă a devenit vizibilă după un scandal declanșat în pandemia de COVID. Ea a cerut anularea examenului de bacalaureat și l-a susținut ca avocată. S.O.S. România nu are lideri vizibili. Șoșoacă este ajutată de Rusia, cel puțin mediatic.

Citește și: Cum a intrat Diana Șoșoacă în politică și cine sunt oamenii din spatele ei? Cum o sprijină Rusia?

Pe locul 2 este Luis Lazarus, cel care s-a făcut remarcat în emisiunile de la Dan Diaconescu, la postul de televiziune OTV.

Citește și: VIDEO Cum e mânată Diana Șoșoacă de Luis Lazarus și susținută de Florin Zamfirescu? E ca un bolovan

Luis Lazarus a fost unul dintre cei mai vehemenți contestatari ai restricțiilor din perioada pandemiei. Ulterior, el a fost internat în spital, având coronavirus.

Lazarus este un conspiraționist autointitulat patriot care declara că: „„se continuă psihoza coronavirus, desigur fără nicio logică! China anunța că a vindecat recent doi pacienți la 96 și respectiv 98 de ani! Numărul pacienților vindecați e mai mare decât al celor infectați! Au fost 95 de mii, din care s-au vindecat peste 51 de mii!!! Noi am avut pacienți care s-au vindecat fără să ia vreun medicament, cum spuneam, cu ciorbiță și fripturică!”

Citește și: Conspiraționistul Lazarus, internat în spital, cu covid-19

Al treilea pe listă este Ștefănel Dan Marin, care a fost consilier local din parte UNPR și care a fost, o scurtă perioadă, primarul interimar al Bucureștiului în 2016. El a mai trecut și pe la Mișcarea Populară.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te