Schelet găsit într-un parc din Roma. Se presupune că este al româncei din poză, campioană la tir

DE Florin Budescu | Actualizat: 04.07.2023 - 20:26
Andreea Rabgiuc ar fi fost găsită decedată în Roma - Foto: Facebook/Andreea Rabciuc

Rămășițele găsite sâmbăta trecută, într-un parc din Roma, ar putea fi ale unei românce, pe nume Andreea Rabciuc, în vârstă de 28 de ani, care a dispărut pe 12 martie 2022, din zona rurală Montecarotto, lângă Ancone, după ce s-a certat cu iubitul ei.

SHARE

Parchetul din Ancona a contactat autoritățile judiciare din capitala Italiei, pentru corelarea unor probe și pentru a se stabili dacă într-adevăr scheletul îi aparține româncei.

Schelet găsit într-un parc din Roma

Aceasta a dispărut fără urmă, în urmă cu mai bine de un an, după o ceartă violentă, pe care a avut-o cu iubitul ei. Săptămâna aceasta, vor fi efectuate teste ADN, care vor confirma sau infirma suspiciunile anchetatorilor.

Cadavrul a fost descoperit în urmă cu trei zile, când o echipă de muncitori cu un excavator curăța terenul din zona respectivă. Scheletul era în interiorul unui șanț de scurgere. Ultima postarea a Andreei Rabciuc, de pe contul ei de Facebook, este de pe 9 martie 2022, când şi-a schimbat poza de profil.

Medicul legist care a ajuns la fața locului a spus că rămășițele aparțin unei femei în vârtă de aproximativ 30 de ani, care ar fi murit în urmă cu aproximativ un an.

Citeşte şi: Un schelet uman, un rucsac, găsite de turiști printre stânci la ”Inelul Doamnei”, Cheile Sohodolului

Asupra scheletului s-a descoperit un colier similar cu cel pe care îl purta Andreea. Simone Gresti, iubitul româncei, a intrat în vizorul autorităților, imediat după dispariția tinerei, conform Digi24

În prezent, el este acuzat de răpire și trafic de droguri, fiind cercetat în stare de libertate. Gresti a negat mereu că și-ar fi rănit iubita și că ar avea vreo legătură cu dispariția ei.

Dispariția Andreei Rabciuc, campioană la tir, a dispărut în dimineața de 12 martie 2022, din Jesi, Ancona, după ce s-a certat cu iubitul ei, la finalul unei petreceri, la care participaseră și câțiva prieteni.

Citeşte şi: Descoperire macabră: Schelet uman, găsit într-o boxă a unui bloc ce nu mai fusese deschisă de 10 ani

Petrecerea a fost organizată într-o cabană dintr-o zonă rurală. Simone Gresti a recunoscut în fața anchetatorilor că s-a certat cu Andreea, iar aceasta ar fi plecat la ora 7:00 dimineața, să se plimbe.

A spus, însă, că nu are nici o legătură cu dispariția ei și că era prima dată când Andreea a plecat fără să spună nimănui nimic. Însă anchetatorii au fost alarmați de un mesaj, pe care Andreea i l-a trimis tatălui ei, care locuiește în Spania, în noaptea dispariției, la ora 4.20.

Tânăra i-a spus: „Am avut probleme”. El a văzut mesajul dimineață, când s-a trezit și când fiica lui era deja dispărută.

URMĂREŞTE-NE PE GOOGLE NEWS

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te