VIDEO Rușii din Legiunea „Libertatea Rusiei” cuceresc orașe din Rusia: „Ne vom lua înapoi țara”

DE Daniel Toșa | Actualizat: 13.03.2024 - 15:35
Rușii din Legiunea „Libertatea Rusiei” cuceresc orașe din Rusia: „Ne vom lua înapoi țara” - Foto: X/ "Liberty of Russia" Legion

Rușii din Legiunea „Libertatea Rusiei” cuceresc orașe din Rusia: „Vom lua înapoi țara de la Putin”. Legionarii ruși, sătui de dictatura lui Vladimir Putin au luat cu asalt și cucerit deja părți din regiunile Federației Ruse Kursk și Belgorod.

SHARE

Rușii din Legiunea „Libertatea Rusiei” cuceresc orașe din Rusia. Noaptea trecută, luptătorii ruși din „Corpul Voluntarilor Ruși”, organizație ce face parte din Legiunea „Libertatea Rusiei” care luptă cu forțele ucrainene împotriva lui Putin au trecut din nou granița Federației Ruse și au început „eliberarea” unor anumite părți din regiunile Kursk și Belgorod, intens atacate cu drone și rachete de forțele ucrainene.

Rușii din Legiunea „Libertatea Rusiei” cuceresc orașe din Rusia: „Ne vom lua înapoi țara”

Într-un videoclip postat de contul oficial de X al Legiunii „Libertatea Rusiei”, luptătorii ruși cu indicativul militar "Apostol", "Domovoy" și restul trupelor de asalt trimit salutări din partea eliberată a localității Tetkino, regiunea Kursk.

De asemenea, legionarii ruși anti-Putin au publicat un videoclip în care arată cum au desfășurat un atac cu drone ce au distrus două vehicule de infanterie aeropurtată de tip sovietic BMD-2

Citește și: VIDEO Rușii din „Legiunea Libertății”, care luptă pentru Ucraina, au atacat Belgorod-ul și Kursk-ul

„Piloții plutonului de UAV-uri "GROZA" a lucrat eficient. Dacă doriți mai multe clipuri ca acesta, vă invităm să ne donați o dronă FPV”, transmit luptătorii ruși anti-Kremlin.

Comandantul „Copului Voluntarilor Ruși”, Denis Nikitin a declarat: "Astăzi este 12 martie 2024, ora 23.00, ora Moscovei. Corpul Voluntarilor Ruși traversează din nou frontiera de stat a Federației Ruse".

Citește și: VIDEO Momentul în care rebelii ruși anti-Putin distrug un lansator de rachete rusesc de 5.000.000 $

Potrivit comandantului rus, sarcina unității este de a le informa corect cetățenii ruși despre ilegitimitatea dictatorului Vladimir Putin și despre intențiile acestuia de a guverna până la moarte împotriva intereselor rușilor.

Șeful „Copului Voluntarilor Ruși” susține că intenționează să "aducă mai aproape moartea" lui Putin și a întregului "regim de la Kremlin".

"Alăturați-vă luptei noastre și rămâneți la curent", a declarat comandantul unității.

„Contactul de dimineață cu inamicul. Trupele lui Putin au încercat să vină din spate, dar trupele de asalt ale Legiunii au respins atacul”, spun legionarii.

„Ne apropiem de o criză pentru industria de apărare a regimului sângeros de la Kremlin. Oricum nu funcționează pentru apărare, ci pentru atacuri, spun rușii din Legiunea „Libertatea Rusiei”.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te