O spioană KGB face din seducție „arma sa mortală”. Criminali și mafioți, prinși în capcana iubirii

DE Elena Andrei | Actualizat: 14.12.2022 - 17:34
Fosta agentă KGB Aliia Roza/Foto: aliiaroza
Fosta agentă KGB Aliia Roza/Foto: aliiaroza
Fosta agentă KGB Aliia Roza/Foto: aliiaroza

Fosta agentă KGB Aliia Roza, care a ajutat la destructurarea unor bande criminale și de trafic de persoane, a povestit cum tehnicile psihologice secrete pe care le-a folosit l-au făcut pe un baron al drogurilor să-și sacrifice viața.

SHARE

Aliia a fost antrenată ca spioană, învățând inclusiv cum să pună „capcane de miere”, adică să înnebunească un bărbat. 

„Pot face pe oricine să se îndrăgostească de mine”, spune Aliia”, care acum predă tehnicile secrete de seducție civililor, în Beverly Hills, potrivit Daily Star. 

Aliia Roza provine dintr-o familie cu o puternică tradiție militară, dar în timp ce tatăl și bunicul ei s-au distins în armata sovietică, Aliia a fost trimisă la „academia” KGB. 

S-a infiltrat în bandele de trafic de persoane și de droguri din Cecenia pentru a aduna informații pentru serviciile de securitate rusești, dându-se drept lucrătoare sexuală pentru a câștiga încrederea șefilor mafioți.

Gangsterii ruși aduceau fete minore din Kazahstan, din Uzbekistan, Tadjikistan, Azerbaidjan, din toate țările din fosta Uniune Sovietică. 

„Practic, le răpeau de la școli, le aduceau în Rusia și apoi le trimiteau în Europa. Era  îngrozitor. Practic, erau tratate ca niște câini. Le foloseau corpurile și apoi le drogau până le omorau. A fost foarte trist", a declarat ea pentru Daily Star..

Cu un număr tot mai mare de sclavi sexuali care treceau prin Rusia spre sudul Europei și în timp ce heroina din Afganistan inunda orașele din Rusia, serviciile de securitate rusești trebuiau să adune dovezi împotriva liderilor cartelului.

„Chiar dacă știau cine sunt, nu puteau să-i ucidă pur și simplu", spune Aliia.

„Așa că a trebuit să-l fac pe liderul rețelei să se îndrăgostească de mine pentru a scoate informațiile de la el și apoi să le dau comandantului meu, care le transmitea la un alt departament, care venea și aresta toată banda."

Pentru a reuși să ducă la bun sfârșit misiunile periculoase, Aliia spune că a trebuit să folosească o serie de trucuri psihologice pentru a-i face pe șefii cartelurilor să cadă sub vraja ei.

„Psihologii din Uniunea Sovietică au adunat o masă de informații despre cum funcționează  mintea unui bărbat. Totul a început în timpul Războiului Rece. Și toate agentele au învățat cum să aibă un impact asupra creierului masculului. Știau cum să seducă un bărbat și să-l facă să se îndrăgostească... orice bărbat."

Aliia spune că, deși a fost antrenată și în utilizarea unor arme convenționale, cum ar fi armele de foc, abilitatea de a face orice bărbat să se îndrăgostească de ea a devenit principalul ei instrument de „atac”.

"Există tehnici speciale pe care nu le-am văzut niciodată publicate pe internet sau în cărți", ne-a spus Aliia.

Dar într-o zi, chiar și abilitățile ei formidabile au fost împinse la limită. Membrii uneia dintre bandele în care se infiltrase și-au dat seama că ea era "turnătorul" care transmitea informații către serviciile de securitate.

Ea era protejată doar de liderul bandei, un bărbat pe nume Vladimir, care, chiar și după ce și-a dat seama că este agent guvernamental, a fost atât de îndrăgostit de ea, încât a ajutat-o să scape.

Chiar dacă, spune Aliia, această decizie l-a costat viața.

"I-am aplicat toate aceste tehnici lui Vladimir timp de opt luni", spune ea, "iar când și-a dat seama că eu eram turnătorul și "frații" lui din bandă au spus că trebuie să fiu ucisă, el i-a oprit și m-a ajutat să evadez”, spune Aliia.

„Știa că îl vor ucide. Analizând acest lucru, bineînțeles că este foarte trist, dar îți și dai seama cât de puternice sunt aceste tehnici. Acestea pot face ca un bărbat să se îndrăgostească și să-și sacrifice viața pentru o femeie."

Aliia s-a mutat acum în Beverly Hills, în California, SUA, unde predă unele dintre trucurile psihologice pe care le-a învățat în tabăra secretă de antrenament a KGB.

"Aceste tehnici, le poți folosi în afaceri, în prietenie, chiar și cu copiii" pentru a obține ceea ce vrei”, spune Aliia.

Tocmai a lansat un curs online de seducție în 10 părți, care promite că "indiferent de aspect sau de statutul social", absolvenții vor fi capabili să "seducă pe oricine".

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te