Românii mănâncă preponderent carne de porc şi de pasăre, în timp ce vita, capra şi oaia sunt consumate doar ocazional şi în cantităţi mici, în principal din cauza preferinţelor culinare tradiţionale, a preţurilor mai ridicate.
Românii mănâncă preponderent carne de porc şi de pasăre, în timp ce vita, capra şi oaia sunt consumate doar ocazional şi în cantităţi mici, în principal din cauza preferinţelor culinare tradiţionale, a preţurilor mai ridicate.
Ciorbele sunt printre cele mai iubite preparate de români, indiferent de ingredientele folosite. Întrebarea zilei a fost simplă: ciorbă de porc sau de vită? Nutriționistul Mihaela Bilic a oferit un răspuns tranșant, explicând care este alegerea mai sănătoasă.
Tipul nou de carne artificială creat de cercetători. Deși a apărut relativ recent, carnea creată în laborator câștigă tot mai mult teren. Un asemenea produs a fost realizat de curând, iar mulți se pot întreba când va ajunge și în România.
Cum faci friptura perfectă pentru masa de Crăciun? Secretul dezvăluit de un chef bucătar. Ce să faci pentru a avea o friptură suculentă în ziua de Crăciun.
Salata de boeuf este una dintre cele mai apreciate preparate pe care românii caută de cele mai multe ori în perioada sărbătorilor. În țara noastră cel mai adesea găsești "Salata de boeuf" cu două ingrediente controversate - carnea de pui și mazărea.
Planeta este, de fapt, chiar foarte vie, dacă se ține cont de cutremurele periodice înregistrate de misiunea InSight la nivelul scoarței marțiene începând din februarie 2019.