Ciorbă de porc sau de vită? Mihaela Bilic dă verdictul final și explică de ce una e clar mai bună

Ciorbele sunt printre cele mai iubite preparate de români, indiferent de ingredientele folosite. Întrebarea zilei a fost simplă: ciorbă de porc sau de vită? Nutriționistul Mihaela Bilic a oferit un răspuns tranșant, explicând care este alegerea mai sănătoasă.
De la mesele de duminică până la prânzul de zi cu zi, ciorbele sunt printre cele mai iubite preparate ale românilor.
Ciorbă de porc sau de vită? Mihaela Bilic dă verdictul final și explică de ce una e clar mai bună
Dar care este mai bună pentru sănătate: ciorba de porc sau cea de vită? Nutriționistul Mihaela Bilic a oferit un răspuns tranșant și a explicat de ce varianta cu porc câștigă detașat.
Citește și: Ce alimente s-au scumpit drastic în ultima perioadă? Câți bani scot din buzunar românii la magazin?
Răspunsul, spune specialista, depinde nu doar de gust, ci și de beneficiile nutriționale ale fiecărui tip de carne.
Continuarea, pe b1TV.