Forma în care sunt tăiate alimentele influențează gustul acestora. Dacă feliați o ceapă în rondele s-ar putea să simțiți un gust diferit decât dacă o tăiați cubulețe. La fel și în cazul altor alimente. Dar de ce se întâmplă acest lucru? Experții cred că au găsit răspunsul.
Grecia este una dintre destinațiile de vacanță preferate de români. Iar ei vor să împărtășească experiențele cu toată lumea. astfel că rețelele de socializare abundă de fotografii cu peisaje și mâncare.
Lingura care face gustul mâncării mai bun. Cum funcționează și ce preț are? Cum ajunge să funcționeze și ce beneficii are pentru sănătate?
Toată lumea știe avertismentul conform căruia nu este bine să consumăm sare în exces deoarece dăunează sănătății. Mulți se întreabă cât de periculos este acest ingredient nelipsit din bucătărie pentru sănătatea noastră. Experții explică totul.
O nouă legumă, omologată la Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău, are numeroase beneficii pentru sănătate şi a devenit foarte apreciată.