Ce au uitat românii să povestească din vacanțe în Grecia: ”Nu ați transmis un lucru în pozele alea”

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 28.07.2024 - 16:05
Ce au uitat românii să povestească din vacanțe în Grecia: ”Nu ați transmis un lucru în pozele alea” - Foto: Forum Grecia (rol ilustrativ)
Ce au uitat românii să povestească din vacanțe în Grecia: ”Nu ați transmis un lucru în pozele alea” - Foto: Forum Grecia (rol ilustrativ)
Foto: Forum Grecia
Foto: Forum Grecia

Grecia este una dintre destinațiile de vacanță preferate de români. Iar ei vor să împărtășească experiențele cu toată lumea. astfel că rețelele de socializare abundă de fotografii cu peisaje și mâncare.

SHARE
Atunci când merg în vacanțe românii postează imagini de peste tot și cu de toate. Mâncarea este cel mai des postată pe Internet. 
 
Mulți nu înțeleg de ce turiștii postează mii de fotografii cu grătar sau cartofi prăjiți. Însă când ajung acolo, înțeleg ce se întâmplă de fapt. 

Ce au uitat românii să povestească din vacanțe în Grecia: ”Nu ați transmis un lucru în pozele alea”

Un turist care a fost recent în vacanță în Grecia susține că nu se aștepta ca mâncarea pe care o pozează și postează toată lumea pe rețelele de socializare are un gust atât de bun. 
 
”E prima mea vacanță serioasă în Grecia (am mai fost aici acum 10 ani, dar în paralia, nu știu dacă se pune).
De ani de zile urmăresc forumurile grecești.
 
 
Insule, insulițe, continent, rute, trasee, vignete, amenzi, plăcuțe suspendate.
 
Mereu m-a fascinat însă un lucru: persistența românilor de a posta poze cu “mâncarea tradițional grecească”, poze identice cu a mea.
 
Mereu îmi spuneam: meh, un grătar și niște cartofi, cine n-a mai mâncat.
 
Mai oameni buni, nu ați transmis un lucru în pozele alea, și anume GUSTUL. Și nici măcar nu sunt vreun mâncăcios, dar ați ratat MASIV mesajul.
 
Fraților, tradițional grecesc nu e neapărat despre ce, ci mai ales despre CUM e gătit. Gustul, aromele, experiența. Wow.
Mai oameni buni, transmiteți mesajul corect, ca uite, eu mă declar acum frustrat ca am ales destinații mainstream precum Filipine, Mexic, Africa, Latam, în detrimentul Greciei.
 
Angajament: draga Grecie, anii ce vor urma sunt ai tăi”, a scris turistul pe Forum Grecia.
 
 
Ceilalți utilizatori ai grupului au fost de acord cu acesta spunând că mâncarea, chiar și cea banală este mai gustoasă ca în alte părți. 
 
”Grecia e frumoasă, spectaculoasă, îmbietoare și gustoasă, da! Nu a existat loc în Grecia unde să nu mâncăm bine, și gustos! Oamenii sunt drăguți, locali, fără figuri, dar onești, buni, respectuoși, atenți, prietenoși!
Grecia e un sentiment, care te cheamă acasă.
 
Am fost în Italia, Uk, Franța, Portugalia, Bulgaria, Rep Moldova, Albania, Ungaria dar nimic nu m-a chemat ca în Grecia”, a comentat un utilizator.
 
 
”Aș putea spune și eu ceva, toți caută "fructe de mare proaspete ", dar în Grecia am mâncat fasolele și porcul ,vieții. Nicăieri nu am mâncat mâncare mai bună...Grecia te iubesc!”, a spus altul.
 
”Într-adevăr grecii au o mâncare delicioasă si nu trebuie să vă limitați doar la celebrele gyros și souvlaki. Căutați restaurantele/tavernele unde se servește și alt fel de mâncare, gătită.
 
Sunt taverne unde se servește Meze (adică...câte un pic din fiecare fel de mâncare din meniu), și nu este puțin, credeți-mă. Veți fi surprinși de fiecare bucățică în parte”, a comentat un alt utilizator. 
 
Însă, pe lângă mâncarea delicioasă, Grecia oferă și peisaje superbe și oameni primitori. 
Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te